Off topic: Знайомимось: хто, звідки та коротко про себе. Penyiaran jaluran : Andrew Anisimov
| Andrew Anisimov Ukraine Local time: 04:01 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine + ...
Пропоную всім познайомитись та розповісти дещо про себе, а то все переклади, та переклади, мови та мови.
Мені ховати нічого, тому почну першим.
Я Андрій, зараз мені 22, рідна мова - Російська, а з 3 класу Україньська та Англійська.
Працюю менеджером зовнішнь... See more Пропоную всім познайомитись та розповісти дещо про себе, а то все переклади, та переклади, мови та мови.
Мені ховати нічого, тому почну першим.
Я Андрій, зараз мені 22, рідна мова - Російська, а з 3 класу Україньська та Англійська.
Працюю менеджером зовнішньоекономічної діяльності, та підробляю на перекладах.
Навчався я тут в Донецьку, за спеціальністю Міжнародна Економіка.
А народився я в місті Маріуполь. Тому більш за все люблю Море!!! ▲ Collapse | | | Yuri Smirnov Local time: 04:01 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Belarusia + ... Море теж люблю | Aug 1, 2007 |
Море теж люблю.
47 настукало. Рідні — білоруська та російська (нематєрна).
Працюю, де сидю, біля монітора.
А море... Сьогонні мав до нього, любого, їхати, але вчора зробив каку з машиною Отож сидю, працюю далі.
[Edited at 2007-08-01 15:58] | | | В морі плавати та пірнати люблю, а так - ні | Aug 1, 2007 |
Yuri Smirnov wrote:
Море теж люблю.
Народився в Кривому Розі. Навчався в Харкові, Москві та Києві.
Пропрацював усе життя в Запоріжжі. Коли став пенсіонером, опинився в Канаді.
Продовжую займатися тим, чим займався в Україні, тобто патентною справою, інколи, як і Андрій, "підробляю на перекладах", але це скоріше зі спортивного інтересу.
Рідні мови: російська (від батька), українська (від матері), болгарська (від жіночки). | | | Marta Argat Local time: 04:01 Bahasa Cina hingga Bahasa Ukraine + ... А ви приїздіть на наші пави-вави - | Aug 5, 2007 |
дізнаєтесь не лише де хто народився і виріс. | |
|
|
Слобожанщина вітає | Aug 17, 2007 |
Народився, навчався, живу та працюю в Харкові.
Вік - 31 рік.
Більш за все люблю свою родину (син на фотці) та Батьківщину, тому, так, для себе, вважаю себе патріотом.
Переклади - основна робота та улюблене занняття. | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Знайомимось: хто, звідки та коротко про себе. Protemos translation business management system |
---|
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| TM-Town |
---|
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business
Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |