https://may.proz.com/forum/czech/244843-ot_c%C3%ADrkevn%C3%AD_%22restituce%22-page2.html

Halaman dalam topik:   < [1 2]
OT Církevní "restituce"
Penyiaran jaluran : Milan Condak
Stanislav Pokorny
Stanislav Pokorny  Identity Verified
Republik Czech
Local time: 00:52
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Czech
+ ...
Asi takto: Mar 12, 2013

Jsem křesťan, katolík. Pokřtěný. Do kostela jdu tak dvakrát do roka, u zpovědi jsem nebyl ani jednou. Toliko na úvod, aby si mě snad někdo nespojil s fanatismem a třískáním hlavou o beton.

S církevními restitucemi souhlasím do té míry, že každému má být vráceno to, co mu bylo násilně zabaveno. Jestliže majetek nelze, ať již z jakéhokoli objektivního důvodu vrátit, nechť je restituentovi poskytnuta adekvátní náhrada, buď ve formě jiného majet
... See more
Jsem křesťan, katolík. Pokřtěný. Do kostela jdu tak dvakrát do roka, u zpovědi jsem nebyl ani jednou. Toliko na úvod, aby si mě snad někdo nespojil s fanatismem a třískáním hlavou o beton.

S církevními restitucemi souhlasím do té míry, že každému má být vráceno to, co mu bylo násilně zabaveno. Jestliže majetek nelze, ať již z jakéhokoli objektivního důvodu vrátit, nechť je restituentovi poskytnuta adekvátní náhrada, buď ve formě jiného majetku stejné hodnoty, nebo v podobě finančního vyrovnání.

Nicméně nevidím důvod, proč by se restituce měly týkat církví, které před listopadem 89 – natož před únorem 48 – neexistovaly, a tudíž jim nemohlo ani být nic zabaveno.
Collapse

Halaman dalam topik:   < [1 2]

Tiada moderator ditugaskan khusus untuk forum ini.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »

OT Církevní "restituce"

Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

Buy now! »