Konference Berlīnē, 27.-28.maijs Penyiaran jaluran : Austra Muizniece
|
Austra Muizniece Latvia Local time: 09:06 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ... |
Uldis Liepkalns Latvia Local time: 09:06 Ahli (2003) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ...
Es saprotu, ka tur 90% būs vāciski, un man tā, maigi izsakoties, nav tā stiprākā puse
Uldis
| | |
Austra Muizniece Latvia Local time: 09:06 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ... TOPIC STARTER
Uldis Liepkalns wrote:
Es saprotu, ka tur 90% būs vāciski, un man tā, maigi izsakoties, nav tā stiprākā puse
Uldis
Cik es sapratu, būs atkarīgs no pieprasījuma, visas tēmas pagaidām ir minētas angliski, vai tie 90% ir skaidri zināmi jau? | | |
Uldis Liepkalns Latvia Local time: 09:06 Ahli (2003) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ... Nē, tas ir tikai mans minējums, | Apr 29, 2006 |
bet balstīts uz dalībnieku sarakstu. Protams, lielākā daļa no viņiem atsevišķi saprot arī angliski, taču, ja 90% procenti no dalībniekiem ir vāciski runājošie (vai no vācu valodas tulkojošie)...
Es ieteiktu iepostēt šo jautājumu par konfereces (un prezentāciju) valodu tieši konferences listē.
Uldis
austra muizniece wrote:
Cik es sapratu, būs atkarīgs no pieprasījuma, visas tēmas pagaidām ir minētas angliski, vai tie 90% ir skaidri zināmi jau? | |
|
|
Balttext Latvia Local time: 09:06 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ... Šaubos, vai būs vāciski | Apr 29, 2006 |
Pirmā reģionālā konference, kur paredzēta starptautiska dalība nevarētu būt ne-angliski manā izpratnē. Savādāk tad jau organizētu savu "powwow" vietējo.
Lai gan piekrītu, ka drošības labad derētu skaidri pajautāt par darba valodu.
Uldis | | |
Bet ir taču teikts | Apr 30, 2006 |
informācijā par konferenci:
Conference languages
German and English according to attendees' requirements | | |
Uldis Liepkalns Latvia Local time: 09:06 Ahli (2003) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ...
bet ja lauvas tiesa attendees ir vaaciski runaajoshie...
Uldis
Kristine Lielause wrote:
informācijā par konferenci:
Conference languages
German and English according to attendees' requirements | | |
Balttext Latvia Local time: 09:06 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ...
Neko darīt, šaubu gadījumā tad risinājums viens, jātaisa savs pasākums un stipri latvisks
U. | |
|
|
Vents Villers Local time: 09:06 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ... Alternatiivs risinaajums | May 2, 2006 |
Villnna ir tuvaak par Vaaciju:))) | | |