Pravni rječnik HR-ENG? Penyiaran jaluran : John Farebrother
|
Koji je najbolji pravni rijecnik hr-eng?
[Subject edited by staff or moderator 2006-03-26 10:54] | | |
Ana Kardum Sepanyol Local time: 10:29 Bahasa Jerman hingga Bahasa Croatia + ... Pravni rječnik HR-EN | Mar 26, 2006 |
Ja imam
Hrvatsko-engleski poslovno-upravni rječnik, autori: Vladimir Ivir, Višnja Protega, Marijan Urbany, Školska knjiga i
LAW DICTIONARY English – Croatian, Croatian-English / Sandra Obuljen (mali).
Oni se mogu nabaviti u knjižarama ovdje u Hrvatskoj. Nisam sigurna jesu li moguće online narudžbe.
Postoje neki drugi slični rječnici, ali su suprotni smjer EN-HR. To je prije svega Englesko-hrvatski rječnik prava, međunarodnih odnosa i kriminalis... See more Ja imam
Hrvatsko-engleski poslovno-upravni rječnik, autori: Vladimir Ivir, Višnja Protega, Marijan Urbany, Školska knjiga i
LAW DICTIONARY English – Croatian, Croatian-English / Sandra Obuljen (mali).
Oni se mogu nabaviti u knjižarama ovdje u Hrvatskoj. Nisam sigurna jesu li moguće online narudžbe.
Postoje neki drugi slični rječnici, ali su suprotni smjer EN-HR. To je prije svega Englesko-hrvatski rječnik prava, međunarodnih odnosa i kriminalistike (Milica Gačić) koji je dosta dobar.
Tu je i English-Croatian and EU law dictionary = Englesko-hrvatski i EU pravni rječnik / Frane Marunica. Impresum, Zagreb koji mi se isto čini vrlo korisnim.
Ja u principu vrlo često direktno ne prevodim, nego pretražujem po ključnim riječima pa su mi en-hr rječnici često mnogo korisniji.
Definitivno bih Vam preporučila Law Dictionary (Pravni rječnik) Sandre Obuljen (ona je pravnica) i Englesko-hrvatski rječnik prava, međunarodnih odnosa i kriminalistike Milice Gačić.
Nadam se da vam je ovo pomoglo... ▲ Collapse | | |
IMCOM (X) Croatia Local time: 10:29 Bahasa Croatia hingga Bahasa Inggeris + ... kvalitetan pravni rječnik HR-ENG | Mar 27, 2006 |
Osim, već navedenog HRVATSKO-ENGLESKOG POSLOVNO-UPRAVNOG RJEČNIKA, V.Ivir, V.Protega, M.Urbany, u radu mi je od izuzetne pomoći bio VELIKI HRVATSKO-ENGLESKI RJEČNIK, Željka Bujasa, premda se radi o opsežnom izdanju koje sadrži izraze iz raznih područja. | | |
John Farebrother United Kingdom Bahasa Perancis hingga Bahasa Inggeris + ... TOPIC STARTER Hvala Vam na savjetu | Mar 29, 2006 |
Vec imam Bujasov rjecnik, a imam dva rjecnika s Vaseg na nas. Potreban mi je dobar rjecnik u obrnutom smislu, sad znam koji da trazim. | | |
Tiada moderator ditugaskan khusus untuk forum ini.
To report site rules violations or get help, please contact
site staff »