KudoZ problémák Penyiaran jaluran : Zsuzsa Berenyi
|
Zsuzsa Berenyi Hungary Local time: 08:37 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ...
Azért indítom ezt a témát, mert az utóbbi hetekben nagyon fura dolgokat tapasztaltam a KudoZon, és szeretném, ha mások is elmondanák az ezekkel kapcsolatos véleményüket, esetleg kisegítenének azokból a helyzetekből, mikor nem tudom, mi is történik valójában.
A konkrét kiváltó ok az, hogy néhány perccel ezelőtt kaptam egy emailt egy új kérdésről, ami nem más volt, mint az augusztus 5-én feltett: "it gives walking a touch of class". Néhány perc eltelt... See more Azért indítom ezt a témát, mert az utóbbi hetekben nagyon fura dolgokat tapasztaltam a KudoZon, és szeretném, ha mások is elmondanák az ezekkel kapcsolatos véleményüket, esetleg kisegítenének azokból a helyzetekből, mikor nem tudom, mi is történik valójában.
A konkrét kiváltó ok az, hogy néhány perccel ezelőtt kaptam egy emailt egy új kérdésről, ami nem más volt, mint az augusztus 5-én feltett: "it gives walking a touch of class". Néhány perc elteltével, megjött az is, hogy a kérdést lezárták. Ez teljesen normális folyamat lenne?
Egy másik példa a néhány nappal ezelőtti "placeholder", mikor is a válaszom órákon keresztül nem volt látható. Vagy mégis látható volt? Esetleg veletek is fordult már elő hasonló?
Olyat is tapasztaltam már, hogy egy új kérdésről kaptam emailt, a benne lévő linkről meg is tudtam nyitni a kérdést, azonban sehonnan máshonnan nem tudtam azt elérni.
Nehéz ezeket a szituációkat utólag felvázolni, de pont ezért lenne hasznos valahol akkor megemlíteni őket, amikor adódnak, úgy talán a moderátoroknak/technikusoknak/nekünk is könnyebb dolgunk lenne abban, hogy átlássuk őket és/vagy megoldást találjunk rájuk. ▲ Collapse | | |
Erzsébet Ráczné Czopyk Hungary Local time: 08:37 Ahli (2006) Bahasa Rusia hingga Bahasa Hungary + ... SITE LOCALIZER support ticket | Aug 27, 2009 |
Kedves Zsuzsa!
Kérlek, hogy küldj egy support ticketet a ProZ.com staff részére, mert nem hiszem, hogy ez a moderátorok dolga/feladata lenne és magam is ezt tenném, ha hasonló eset fordulna elő. Ami a KudoZ-kérdések "eltűnését" illeti, az asker bármikor lezárhatja vagy törölheti a kérdést a saját döntése alapján, a moderátor ilyesmit nem tehet meg indoklás nélkül.
"Olyat is tapasztaltam már, hogy egy új kérdésről kaptam emailt, a benne l... See more Kedves Zsuzsa!
Kérlek, hogy küldj egy support ticketet a ProZ.com staff részére, mert nem hiszem, hogy ez a moderátorok dolga/feladata lenne és magam is ezt tenném, ha hasonló eset fordulna elő. Ami a KudoZ-kérdések "eltűnését" illeti, az asker bármikor lezárhatja vagy törölheti a kérdést a saját döntése alapján, a moderátor ilyesmit nem tehet meg indoklás nélkül.
"Olyat is tapasztaltam már, hogy egy új kérdésről kaptam emailt, a benne lévő linkről meg is tudtam nyitni a kérdést, azonban sehonnan máshonnan nem tudtam azt elérni. "
Hogyhogy sehonnan máshonnan, ezt hogy érted?
Üdvözlettel: Erzsi ▲ Collapse | | |
Zsuzsa Berenyi Hungary Local time: 08:37 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ... TOPIC STARTER Sehonnan máshonnan = a kérdések listájáról | Aug 27, 2009 |
Abban biztos vagyok, hogy nem arról van szó, hogy a kérdező törölte volna a kérdést, mert az értesítő emailben szereplő linken keresztül megjelenik, tehát a rendszerben szerepel és nincs is lezárva. Ha viszont a legutóbbi kudoZ kérdések listáját nézem, akkor nincs ilyen kérdés, holott a beállításaimnak nem kellene kiszűrnie a listából. | | |
kyanzes Hungary Local time: 08:37 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ... Az anomáliával kapcsolatosan | Sep 20, 2009 |
Kedves Zsuzsa!
A következő történt:
- adtam egy általam jónak ítélt választ a nevezett kérdésre (touch of feel)
- eltelt egy-két hét
- egy nap bogarásztam a korábbi válaszaim között, és észrevettem, hogy fordított nyelvpárban lett feltéve a kérdés, amit korrigáltam
"Aug 23 Changes made by kyanzes:
Language pair Hungarian to English => English to Hungarian "
- hamarosan érkezett egy lev... See more Kedves Zsuzsa!
A következő történt:
- adtam egy általam jónak ítélt választ a nevezett kérdésre (touch of feel)
- eltelt egy-két hét
- egy nap bogarásztam a korábbi válaszaim között, és észrevettem, hogy fordított nyelvpárban lett feltéve a kérdés, amit korrigáltam
"Aug 23 Changes made by kyanzes:
Language pair Hungarian to English => English to Hungarian "
- hamarosan érkezett egy levél, miszerint új kérdés futott be (a rendszer nyelvpár felcserélésekor így viselkedik)
- a kérdezőnek (mikor megkapta a levelet) feltételezhetően eszébe jutott, hogy még nem zárta le a kérdést, ezért gyorsan megtette
Üdv,
Kyanzes ▲ Collapse | |
|
|
Zsuzsa Berenyi Hungary Local time: 08:37 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ... TOPIC STARTER
Köszönöm a magyarázatot, Kyanzes! Ezzel egyel kevesebb furcsaság van a listán.
Viszont ma egy új probléma jelentkezett: csigalassan töltődnek be a ProZ oldalak, és biztosan nem a netemmel van baj, mert bármi más azonnal megjelenik... | | |
kyanzes Hungary Local time: 08:37 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ... Sávszélesség | Sep 20, 2009 |
Két Prozos ismerős is jelezett nekem ilyen problémákat a mai nap folyamán. Nekem úgy tűnik szerencsém van. Talán egyes szolgáltatók külföldre irányuló sávszélessége kompromittálódhatott. Persze ez csak egy feltételezés. | | |