Jó hírem van (illetve remélem, jó).
Azt hiszem, mások is tapasztalták, hogy a KudoZ-kérdéseknél a Megvitatás (Discussion) rész gyakran furcsán viselkedik. Az egyik legrosszabb dolog az, hogy hiába van ott a karakterhossz-számláló, amely elvileg 1200 karaktert enged begépelni, amikor elküldjük a szöveget, a végét levágja a rendszer. Hogy mennyit vág le belőle, az attól függ, hogy hány ékezetes betű szerepel a szövegben. Ugyanis a nagyszerű algoritmus m... See more Jó hírem van (illetve remélem, jó).
Azt hiszem, mások is tapasztalták, hogy a KudoZ-kérdéseknél a Megvitatás (Discussion) rész gyakran furcsán viselkedik. Az egyik legrosszabb dolog az, hogy hiába van ott a karakterhossz-számláló, amely elvileg 1200 karaktert enged begépelni, amikor elküldjük a szöveget, a végét levágja a rendszer. Hogy mennyit vág le belőle, az attól függ, hogy hány ékezetes betű szerepel a szövegben. Ugyanis a nagyszerű algoritmus minden ékezetes betűt két karakterként számol, amikor megjelenítés előtt ellenőrzi és csonkítja a szöveget. Ugyanez a probléma elő szokott fordulni a Peer commenteknél is.
Ezzel kapcsolatban még szeptember végén küldtem egy Technikai segítségkérést, amire akkor azt a választ kaptam, hogy ellenőrizték, és valóban létezik a probléma, átadják a fejlesztőknek. Mivel egy hónap után sem történt semmi, a múlt héten megint megpiszkáltam a témát. Most kaptam egy üzenetet, hogy a hibát kijavították.
Na, ezt azért így rögtön nem hiszem el, így szeretném a dolgot letesztelni.
Mindjárt felteszek egy KudoZ-kérdést, angol-magyar párban, ott vagyunk a legtöbben, hogy próbáljuk ki. A kérdés célja kizárólag ennek a hibának a tesztelése. Jó lenne, ha többen is megnéznénk, különösen akkor, ha más-más böngészőt használunk.
Köszi
Katalin
[Edited at 2009-11-05 14:51 GMT]
[Edited at 2009-11-05 15:47 GMT]
[Edited at 2009-11-05 15:49 GMT] ▲ Collapse |