Off topic: Ditëlindja e ProZ.com Penyiaran jaluran : Monika Coulson
|
Monika Coulson Local time: 14:09 Ahli (2001) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Albania + ... SITE LOCALIZER

[Edited at 2003-08-25 15:40] | | |
Borana Moisiu Albania Local time: 22:09 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Albania + ... Gëzuar ditëlindjen! | Aug 25, 2003 |
E dashur Monika,
faleminderit shumë për urimet. Edhe unë dua t'ju falënderoj juve dhe të gjithë anëtarët e ProZ.com për frymën e mirë të bashkëpunimit që kam gjetur këtu. Forumet e ProZ.com (sidomos ato në gjuhën shqip) janë mjaft të vlefshme dhe interesante. Edhe një herë Gëzuar Ditëlindjen dhe faleminderit të gjithë miqve që kam gjetur në ProZ.com.
Borana | | |
mergim Amerika Syarikat Local time: 16:09 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Itali + ... Regarding Proz.com's birthday | Aug 31, 2003 |
Monika Coulson wrote:
[Edited at 2003-08-25 15:40]
Happy birthday to ... all of us (members of Proz.com) and many, many returns.
Mergim | | |
Eva T Bahasa Inggeris hingga Bahasa Albania + ... Mire se ju gjej | Sep 2, 2003 |
Te dashur miq,
deshiroj te ju falenderoj per kete faqe interneti kaq interesante. Me ka lene mbresa shume. Jam shume e lumtur qe pata mundesine te behem anetare e grupit tuaj.
Eva
Monika Coulson wrote:
[Edited at 2003-08-25 15:40] | |
|
|
Borana Moisiu Albania Local time: 22:09 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Albania + ...
Mirë se vjen Eva,
keni gjetur një faqe interneti tepër fantastike. Edhe unë jam anëtare e re e ProZ.com por jam lidhur kaq shumë saqë nuk mund ta imagjinoj dot tani punën e përkthimit pa të. Gjëja më e bukur është se takohesh me shumë anëtarë dashamirës, shkëmben eksperienca dhe mëson nga të tjerët, por edhe ke mundësi të ndihmosh të tjerët. Çfarë mund të them më shumë? Tek-tuk kam vënë re ndonjë anëtar(e) ambicioz(e) e xheloz(e), por siç siç e themi ne... See more Mirë se vjen Eva,
keni gjetur një faqe interneti tepër fantastike. Edhe unë jam anëtare e re e ProZ.com por jam lidhur kaq shumë saqë nuk mund ta imagjinoj dot tani punën e përkthimit pa të. Gjëja më e bukur është se takohesh me shumë anëtarë dashamirës, shkëmben eksperienca dhe mëson nga të tjerët, por edhe ke mundësi të ndihmosh të tjerët. Çfarë mund të them më shumë? Tek-tuk kam vënë re ndonjë anëtar(e) ambicioz(e) e xheloz(e), por siç siç e themi ne, "nuk ka pyll pa dosa" . Numri i anëtarëve dashamirës dhe të gatshëm për të ndihmuar e kalon dhe stërkalon atë të atyre që përmend në fjalinë e mësipërme .
Por mos merr vetëm mendimin tim, shikojeni dhe provojeni vetë. Uroj që edhe juve t'ju pëlqejë po aq shumë.
Borana
Eva T wrote:
Te dashur miq,
deshiroj te ju falenderoj per kete faqe interneti kaq interesante. Me ka lene mbresa shume. Jam shume e lumtur qe pata mundesine te behem anetare e grupit tuaj.
Eva
▲ Collapse | | |
Tiada moderator ditugaskan khusus untuk forum ini.
To report site rules violations or get help, please contact
site staff »