Off topic: Plashtanija chrez Moneybookers
Penyiaran jaluran : Emilia Vinarova
Emilia Vinarova
Emilia Vinarova
Local time: 07:37
Bahasa Itali hingga Bahasa Bulgaria
+ ...
Mar 4, 2004

Moghe li niakoj da mi obiasni kak stavat plashtanijata chrez Moneybookers i kak se tegliat posle parite v Bulgaria? Niakoj ima li lichen opit v tazi oblast?
Pozdravi, Ema.

Boyan Brezinsky
Boyan Brezinsky  Identity Verified
Bulgaria
Local time: 08:37
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Bulgaria
+ ...
Без личен опит... Mar 4, 2004

emmav wrote:

Moghe li niakoj da mi obiasni kak stavat plashtanijata chrez Moneybookers i kak se tegliat posle parite v Bulgaria? Niakoj ima li lichen opit v tazi oblast?
Pozdravi, Ema.

Нямам личен опит, но четох внимателно какво пише на сайта им. Стига да имаш сметка в българска банка, няма проблем те да ти преведат парите по тази сметка.
На сайта беше добре описано, разгледай го по-грижливо.

Emilia Vinarova
Emilia Vinarova
+ ...
TOPIC STARTER
Благодаря за отговора. Mar 5, 2004

Благодаря за отговора. Все пак ми се искаше да чуя и мнението на някой, който вече е пробвал тази услуга.

Yuliyana Radoulova
Yuliyana Radoulova
+ ...
Ne ti gi preporachvam Mar 5, 2004

Nyamam lichen opit, no sum pitala v italianskia forum i vsichki sa tvardo protiv. Ako iskash mojesh da se porovish v archive-a:)

Pozdravi,
Yuli

Iolanta Vlaykova Paneva
Iolanta Vlaykova Paneva  Identity Verified
Kanada
Local time: 01:37
+ ...
Moneybookers Mar 10, 2004

Imam mnogo losh opit s tjah,dobre che parite koito stojat oshte pri tjah ne sa mnogo.Objasniha mi,che bancata mi ne priemala parite,i sled mnogo emailove s tjah
se okaza che trjabva da si namerja druga banmka ,zashtoto mojta rabotela chrez posrednik.Pri wseki opit da izteglja parite v mojata smetka mi vzemaha ne malka komisionna i nakraja se okaza che nemojelo.
Izbora e tvoi))

Vladimir Shapovalov
Vladimir Shapovalov  Identity Verified
Amerika Syarikat
Local time: 22:37
+ ...
За теглене от Канада/САЩ ли става въпрос? Mar 10, 2004

Yolanta Vlaykov wrote:

Imam mnogo losh opit s tjah,dobre che parite koito stojat oshte pri tjah ne sa mnogo.Objasniha mi,che bancata mi ne priemala parite,i sled mnogo emailove s tjah
se okaza che trjabva da si namerja druga banmka ,zashtoto mojta rabotela chrez posrednik.Pri wseki opit da izteglja parite v mojata smetka mi vzemaha ne malka komisionna i nakraja se okaza che nemojelo.
Izbora e tvoi))

Аз имам дребна сума в Moneybookers и смятам скоро да опитам да ги изтегля в банковата ми сметка тук в България. Ще докладвам резултатите

Iolanta Vlaykova Paneva
Iolanta Vlaykova Paneva  Identity Verified
Kanada
Local time: 01:37
+ ...
Чакаме с нетърпение Mar 11, 2004

Да,от Канада.
А те са английска финансова институция.
Дано намериш начин да ги изтеглиш.

Vladimir Shapovalov
Amerika Syarikat
+ ...
Засега май става Mar 12, 2004

Не успях да изтегля цялата сума там.

Позволено било само ако се идентифицирам, което ставало чрез дебитиране на картова сметка (Виза, Виза електрон и т.н.) или изпращане на код, получен при теглене на сума под 15 евро. Избрах второто и след заплащане на 1.80 евро (тоест над 10% от сумата) получих превода в рамките на няколко часа. Засега това е.

Vladimir Shapovalov
Amerika Syarikat
+ ...
хм... май не е толкова лесно Mar 12, 2004

Излиза, че е невъзможно да се изтеглят повече от 15 евро наведнъж (при което все се удържат по 1.80 евро, т.е. 12%)... Не и докато съм "unverified". За да стана такъв трябва да им изпратя някои документи...

"Your status: unverified

Your credit card deposit limit:
Remaining:

Your overall transaction limi
... See more
Излиза, че е невъзможно да се изтеглят повече от 15 евро наведнъж (при което все се удържат по 1.80 евро, т.е. 12%)... Не и докато съм "unverified". За да стана такъв трябва да им изпратя някои документи...

"Your status: unverified

Your credit card deposit limit:
Remaining:

Your overall transaction limit:
Remaining:

You can upgrade your account status to 'verified' and thus increase your transactions limits via any of the following options:

Option 1: Send us a clear and readable copy of a valid official identification document with picture (such as ID card, passport or driver's license)

Via email: Send a scan copy to service@moneybookers.com (JPEG or GIF file formats with a maximum size of 364KB only)

Via fax:
UK: 0709-2042001
USA: 509-271-5556
Germany: 030-6908-8436
Netherlands: 020-524-8418
France: 01-5301-0809
International: +44-709-2042001 or +1-509-271-5556

Please note:

You need to write your registered Moneybookers email address on top of the fax or in the email message.
Use the highest resolution available on your fax machine (recommended resolution supported by most machines: 'Photo').
Residents of the UK, Ireland and countries outside the EU: Please include also a recent utility bill confirming your address.
The verification procedure should be completed within 48 hours after having sent us the above described proof of identity.

Option 2: Verify your bank account

This option is available only for residents of Ireland, Belgium, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovakia and Switzerland. Click here to learn more about verifying your bank account
Collapse

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Plashtanija chrez Moneybookers

Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »