חברה שלא צריך למהר לעבוד איתה
Penyiaran jaluran : Gad Kohenov
Gad Kohenov
Gad Kohenov  Identity Verified
Israel
Local time: 14:50
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ibrani
+ ...
Feb 3, 2012

חברים,
התפרסמה היום מודעה בה דרוש מתרגם איטלקית>עברית. נכנסתי לבלו בורד ולאור מה שמצאתי שם התפלאתי שיש שני מתרגמים שמוכנים לעבוד עם החברה הזאת. נראה לי שהם לא קראו את שני ה"1" שקיבלה חברה זו לאחרונה. מזל שקיים בלו בורד אחרת היינו כולנו נופלים יותר, בעיקר בתקופת משבר כלכלי שמס
... See more
חברים,
התפרסמה היום מודעה בה דרוש מתרגם איטלקית>עברית. נכנסתי לבלו בורד ולאור מה שמצאתי שם התפלאתי שיש שני מתרגמים שמוכנים לעבוד עם החברה הזאת. נראה לי שהם לא קראו את שני ה"1" שקיבלה חברה זו לאחרונה. מזל שקיים בלו בורד אחרת היינו כולנו נופלים יותר, בעיקר בתקופת משבר כלכלי שמספק את כל הסימנים שהוא הולך להיות ארוך (בערך 10 שנים מ-2008 עד 2018. כדאי להפוך את הכניסה לבלו בורד לטבע שני. אלו הזמנים וצריך להיערך בהתאם. אני לא מציין כאן את שם החברה. ממילא מי שעובד באיטלקית < עברית יוכל לראות את המודעה ולקרוא את הפידבקים שקיבלה חברה זו. כשאין
הזמנת עבודה מסודרת אחר כך יש הפתעות בלתי צפויות.

סוף שבוע שקט

גד כהנוב
Collapse

Tiada moderator ditugaskan khusus untuk forum ini.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »

חברה שלא צריך למהר לעבוד איתה

LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »
Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »