Halaman dalam topik: < [1 2] |
Jautājums par TRADOS. Penyiaran jaluran : Diana Strausa
|
Ines Burrell United Kingdom Local time: 08:18 Ahli (2004) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ... Operētājsistēmas valoda | Aug 10, 2006 |
Man ir SDL Trados un strādā bez problēmām. Bet atšķirībā no jums visiem (es vismaz tā domāju), man ir angļu Windows versija. Ir gan arī Tilde, bet tikai latvju fontiem. Varbūt tur tas āķis? Tiesa gan tas būtu apbrīnojami muļķīgi. Bet tad Tradosam vienmēr ir pietrūkusi vienkārša loģika. | | |
Diana Strausa Bahasa Latvia hingga Bahasa Inggeris + ... TOPIC STARTER
Burrell wrote:
Man ir SDL Trados un strādā bez problēmām. Bet atšķirībā no jums visiem (es vismaz tā domāju), man ir angļu Windows versija. Ir gan arī Tilde, bet tikai latvju fontiem. Varbūt tur tas āķis? Tiesa gan tas būtu apbrīnojami muļķīgi. Bet tad Tradosam vienmēr ir pietrūkusi vienkārša loģika.
tad tomēr varētu būt tā Tilde pie vainas? Grr.. Jau vairs nezinu, pie kā īsti pieķerties. | | |
Uldis Liepkalns Latvia Local time: 10:18 Ahli (2003) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ...
Man arī ir Windows angļu versija. Ja godīgi, Windows/Office latviešu versiju esmu redzējis tikai screenshotos, bet dabā nezinu nevienu, kas to lietotu.
Uldis
Burrell wrote:
Man ir SDL Trados un strādā bez problēmām. Bet atšķirībā no jums visiem (es vismaz tā domāju), man ir angļu Windows versija. Ir gan arī Tilde, bet tikai latvju fontiem. Varbūt tur tas āķis? Tiesa gan tas būtu apbrīnojami muļķīgi. Bet tad Tradosam vienmēr ir pietrūkusi vienkārša loģika. | | |
Doroteja Latvia Local time: 10:18 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ...
Diana, ka Jums veicas, vai izdevas rast risinajumu? | |
|
|
Diana Strausa Bahasa Latvia hingga Bahasa Inggeris + ... TOPIC STARTER
Doroteja wrote:
Diana, ka Jums veicas, vai izdevas rast risinajumu?
Doroteja, diemžēl pagaidām nekas nav atrisinājies. No Trados atbalsta mājas lapas ne ziņas, ne miņas. Esmu par jaunu instalējusi programmatūru. Kā jau bija sagaidāms - nekas nav mainījies.
Pārstāvis no kompānijas, kas man pārdeva Trados, nebūs pieejams līdz augusta beigām (kā par nelaimi arī atvaļinājumu laiks).
Būs jāķeras pie netradicionāliem līdzekļiem, t.i., datora smadzeņu iepravītājiem - dator-guru.
Vispār pieļauju iespēju, ka tā ir kāda programmatūras kļūda, jo proz.com Trados support forumā manīju, ka vēl vienam kadriņam tāda pati problēma.
Tad jau manīs.
Paldies par rūpēm!
Diāna | | |
Aigars Kalnins Latvia Local time: 10:18 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia
Cerams, ka tagad Jums ar Tradosu visas problemas ir atrisinajusas? | | |
Diana Strausa Bahasa Latvia hingga Bahasa Inggeris + ... TOPIC STARTER Paldies visiem! | Nov 19, 2006 |
Problēma ir atrisinājusies. Izrādījās, ka esmu vienkārši čutj-čutj neaptēstāka, nekā savos augstumos to biju iedomājusies. Visas pareizās valodas tagadiņ ir atrodamas visās vajadzīgajās vietās. The key words being - "visās vajadzīgajās vietās" - ne tur meklēju...
Vēlreiz paldies visiem!
Ar cieņu,
Diāna | | |
lidoskate Local time: 10:18 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia
Velos iegadaties TRADOS!!! Kur to vislabak darit un cik tas izmaksas? Paldies jau ieprieks! | |
|
|
Uldis Liepkalns Latvia Local time: 10:18 Ahli (2003) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia + ...
Baltijā oficiālais izplatītājs ir
http://www.mestako.lv/index.php?sid=080000&raksts=142 ,
bet jāskatās, kur lētāk- pie viņiem vai ProZ Group pirkšanā.
Uldis
lidoskate wrote:
Velos iegadaties TRADOS!!! Kur to vislabak darit un cik tas izmaksas? Paldies jau ieprieks! | | |
Halaman dalam topik: < [1 2] |