Halaman dalam topik:   < [1 2 3 4 5 6]
aģentūras, cenas...
Penyiaran jaluran : biankonera
Kristaps Otrups
Kristaps Otrups
Latvia
Local time: 09:19
Ahli (2009)
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Latvia
+ ...
~ Jan 27, 2010

uga wrote:
Nedomāju, ka šeit būtu jāpopularizē dempinga cenas, kam nav nekāda sakara ar reālajiem izcenojumiem. Dempingojiet un kolekcionējiet lētus izpalīgus, cik tik tīk, taču bez primitīvas pašreklāmas šajā forumā

Es domāju, ja Jānim mērķis būtu bijis "dempingot", viņš nebūtu cilvēkam skaidrojis, ka cena tomēr ir par zemu. Vai kā?

Post removed: This post was hidden by a moderator or staff member because it was not in line with site rule
biankonera
biankonera  Identity Verified
Latvia
Bahasa Itali hingga Bahasa Latvia
+ ...
TOPIC STARTER
cenas Feb 3, 2010

Tautiešu kantoris ar savu 0.01 euro kapeiku par vārdu ir vien kārtējais piemērs, kādēļ nu galīgi nesaista atbalstīt "vietējo ražotāju". Jāsāk reiz saprast, ka par kvalitāti jāmaksā.

NilsB
NilsB
Latvia
+ ...
Nav tik traki Feb 3, 2010

bramasole wrote:

Tautiešu kantoris ar savu 0.01 euro kapeiku par vārdu ir vien kārtējais piemērs, kādēļ nu galīgi nesaista atbalstīt "vietējo ražotāju". Jāsāk reiz saprast, ka par kvalitāti jāmaksā.

Arī vietējie ražotāji jau pirms 10 gadiem piedāvāja krietni labākas cenas. Es gan pēdējā laikā ar Latvijas birojiem neesmu sadarbojies, bet domāju, ka piedāvā joprojām.

Tādu vai citādu "kvalitāti" piedāvā visi prozieši, un dažs ir gatavs strādāt arī par 2,5 Ls lapā, kā šajā forumā redzams

Janis Veveris (Mr.)
Janis Veveris (Mr.)  Identity Verified
+ ...
... Feb 13, 2010

NilsB wrote:
Arī vietējie ražotāji jau pirms 10 gadiem piedāvāja krietni labākas cenas. Es gan pēdējā laikā ar Latvijas birojiem neesmu sadarbojies, bet domāju, ka piedāvā joprojām.

BTW, jau tālajā 1993. gadā par dažādas tehniskas drazas latviskošanu vietējās cenas sākās ar Ls 5 par standarta A4 (1800 + atstarpes), bet divarpus lasīšus jau kādā 95. g. vietējos apgādos maksāja par bieži vien paviršiem lektīras pārcēlumiem, ko pēc tam sakopa redaktori.

NilsB wrote:
Tādu vai citādu "kvalitāti" piedāvā visi prozieši, un dažs ir gatavs strādāt arī par 2,5 Ls lapā, kā šajā forumā redzams

Nuja, savukārt tas, kāda šī divarpus latu "kvalitāte" ir, redzams dažā profilā pieejamajos tulkojumu paraugos.

[Edited at 2010-02-13 18:35 GMT]

WandaVanda
WandaVanda
+ ...
Kur aitas, tur cirpēji... Feb 17, 2010

bramasole wrote:

šodien saņēmu sadarbības piedāvājumu no kādas tulkošanas aģentūras ar piedāvājumu tulkot par 3 eiro centiem par vārdu + rediģēt tekstus par 1 eiro centu.

Man rodas jautājums - vai viņi to domā nopietni??? Vai, varbūt, es pārāk daudz gribu???

Interesanti, kādi citiem ir bijuši zemākie cenu piedāvājumi?

Halaman dalam topik:   < [1 2 3 4 5 6]

Tiada moderator ditugaskan khusus untuk forum ini.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »

aģentūras, cenas...

Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »
Trados Studio 2022 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.

More info »