Off topic: Среќна 2008! Penyiaran jaluran : Sherefedin MUSTAFA
|
Почитувани колеги на македонскиот форум,
На сите вас ви пожелувам здравје, успех и се најубаво во Новата Година.
Секако дека 2007 ќе ја запамтиме како година на Македонскиот форум кој представува соодветно признавање на професионалното залагање и подршка на многу членови на овој форум на кои посебно им се заблагодарувам.
Шерефедин | | | Gabriela Nikolova Macedonia (FYROM) Local time: 12:52 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Macedonia + ...
Благодарам Шерефедине,
И јас се придружувам кон честитките и би сакала на сите ценети колеги и пријатели да им ја честитам Новата година, да посакам многу здравје, среќа, мир, спокој, љубов...бидете среќни!
Габриела | | | Среќна и бериќетна! | Jan 2, 2008 |
Шерефедин, Габи
и сите други драги колеги и пријатели на Proz.com,
ви пожелувам многу здравје и среќа, и секако дружба, соработка и професионален успех и признание во новата година!
Срдечен поздрав,
Ирена | | |
Драги колеги
Среќна Нова година, нека секој миг е исполнет со благосостојба, здравје, лјубов и успех на сите полиња. Се надевам секој сон ќе стане стварност. За многу години пријателства и соработка
Поздрав
Габи | |
|
|
Среќна Нова година и Божиќ | Jan 2, 2008 |
Почитувани колеги, ценети пријатели и драги соработници,
Искрено Ви посакувам Новата 2008 година да ја запаметите по среќата која ќе Ве следи, радоста што ќе блика од Вашите срца, љубовта што ќе ја почувствувате и успехот што ќе го доживеете на секое поле....
Исто�... See more Почитувани колеги, ценети пријатели и драги соработници,
Искрено Ви посакувам Новата 2008 година да ја запаметите по среќата која ќе Ве следи, радоста што ќе блика од Вашите срца, љубовта што ќе ја почувствувате и успехот што ќе го доживеете на секое поле....
Истовремено, Габриела, би сакала да ти честитам за наградата со желби за побројни и поголеми успеси во иднина! Ова е вистински предизвик и се надевам дека ќе претставува поттик за помасовно учество веќе на следниот натпревар.
Со желби за поголема соработка и добро здравје,
Билјана
[Уредено на 2008-01-02 21:04]
[Уредено на 2008-01-02 21:17] ▲ Collapse | | | alinguista Local time: 12:52 Bahasa Perancis hingga Bahasa Macedonia + ... Среќна Нова 2008! | Jan 8, 2008 |
Драги колеги,
Сè најубаво во Новата Година, вам и на вашите блиски. Многу успех и во професионалниот и во приватниот живот.
Поздрав,
Александра | | | Radica Schenck Jerman Local time: 12:52 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Macedonia + ... Среќна Нова Година и Среќен Божиќ !! | Jan 9, 2008 |
Ви пожелувам посреќна и поуспешна од минатата,
повесела и порадосна,
поспокојна и истовремено поинтересна
Нова 2008. Година! | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Среќна 2008! Trados Business Manager Lite |
---|
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio
Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.
More info » |
| TM-Town |
---|
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business
Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |