Powwow (remix 2005) in Budapest Penyiaran jaluran : Erzsébet Ráczné Czopyk
| Erzsébet Ráczné Czopyk Hungary Local time: 15:49 Ahli (2006) Bahasa Rusia hingga Bahasa Hungary + ... SITE LOCALIZER
Szervusztok,
Szeptember 22-én, szombaton Powwow-t szervezek, melyre szerettel várom az érdeklődőket: egy közösen elköltött ebéddel (ugyanolyanra, mint 2005-ben: klasszikus gulyásleves, többféle finom palacsinta) és különböző programokkal, beszélgetéssel, játékkal a délután folyamán egészen késő estig. Arra kérek mindenkit, hogy valamilyen innivalót hozzon magával, mert nem tudok üvegeket/palackokat cipelni. Segítőket a krumpli- és zöldségtisztításhoz ... See more Szervusztok,
Szeptember 22-én, szombaton Powwow-t szervezek, melyre szerettel várom az érdeklődőket: egy közösen elköltött ebéddel (ugyanolyanra, mint 2005-ben: klasszikus gulyásleves, többféle finom palacsinta) és különböző programokkal, beszélgetéssel, játékkal a délután folyamán egészen késő estig. Arra kérek mindenkit, hogy valamilyen innivalót hozzon magával, mert nem tudok üvegeket/palackokat cipelni. Segítőket a krumpli- és zöldségtisztításhoz reggel 8.30-tól szeretettel várok.
Akinek bármilyen, a szakmához kapcsolódó eladni- vagy elcserélnivalója van (szótár, CD, USD-kábel, akármi), hozza magával, a csereberére a helyszínen lesz lehetőség.
Dear All,
I am organising a powwow in Budapest on Saturday 22 September at lunchtime and in the afternoon till late evening.
We'll be having a lunch (fine Hungarian goulash and home-made pancakes, same menu as at my Powwow in 2005) on the same place Everyone is asked to bring along something to drink as I am not able to carry the 1,5 l mineral water or juice bottles. Helpers to peel the vegetables and/or potatoes kindly welcome from 8.30 a.m.
If you have anything translation-related to sell, you can bring with (dictionary, CD, USD cable, whatever) - for exchange or for money.
Üdvözlettel/Kind regards,
Liza ▲ Collapse | | | Tiada moderator ditugaskan khusus untuk forum ini. To report site rules violations or get help, please contact site staff » Powwow (remix 2005) in Budapest Pastey |
---|
Your smart companion app
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.
Find out more » |
| Protemos translation business management system |
---|
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |