Halaman dalam topik: < [1 2] |
Powwow: Warszawa - Poland
|
|
Baobab OK, ewentualnie Francuska, po jestem z praskiej strony | | |
Miejsce i czas | Nov 28, 2008 |
Magdo, to jak, stanęło na Baobabie? O której? | | |
Magda Dziadosz Poland Local time: 21:03 Ahli (2004) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ... Baobab, godz. 18 | Nov 28, 2008 |
Zrobiłam rezerwację, mamy dla siebie całą salkę od godz. 18-tej. Jest w niej także kącik z zabawkami dla maluchów i nawet krzesełko, więc chyba wszystkim będzie wygodnie
Baobab jest na Francuskiej 31 - idąc od ronda Waszyngtona to jest po prawej stronie, jeszcze przed Walecznych. Jest taki mały szyld i drzwi, uwaga: łatwo przeoczyć! Jesteśmy w drugiej salce, trzeba minąć bar i wejść po schodkach.... See more Zrobiłam rezerwację, mamy dla siebie całą salkę od godz. 18-tej. Jest w niej także kącik z zabawkami dla maluchów i nawet krzesełko, więc chyba wszystkim będzie wygodnie
Baobab jest na Francuskiej 31 - idąc od ronda Waszyngtona to jest po prawej stronie, jeszcze przed Walecznych. Jest taki mały szyld i drzwi, uwaga: łatwo przeoczyć! Jesteśmy w drugiej salce, trzeba minąć bar i wejść po schodkach.
Najbliższa środa, 3.12. ▲ Collapse | | |
Tomasz Poplawski Local time: 14:03 Ahli (2007) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ...
Chciałem tylko potwierdzić, że do Polski dotarłem i pod boabab też dotrę. Jeśli będzie atmosfera i warunki, zajmę Wam jakiś kwadrans opowieściami o moich doświadczeniach tłumacza za oceanem i chętnie odpowiem na wszelkie pytania. | |
|
|
Świetnie, Tomku | Nov 28, 2008 |
A my Ci zajmiemy kwadrans opowieściami o zyciu tłumacza po tej stronie... A potem, jak zwykle, temat rozpłynie sie w miłe pogawędki na tematy całkiem inne. I będzie fajnie... | | |
Magda Dziadosz Poland Local time: 21:03 Ahli (2004) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ...
hehehe,
Tomek nie wie jeszcze ile trwają pałłały w Polsce )) | | |
Magda Dziadosz Poland Local time: 21:03 Ahli (2004) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ... A więc do zobaczenia dziś... | Dec 2, 2008 |
w Cafe Baobab, ul. Francuska 31
godz. 18:00 !
And brush your French, everybody | | |
Halaman dalam topik: < [1 2] |