Powwow: Istanbul - Türkiye
|
|
Eren Kutlu Carnì Itali Local time: 12:37 Ahli Bahasa Jerman hingga Bahasa Inggeris + ... PENYELARAS Buluşma mekanı | Apr 12, 2019 |
Herkese merhaba,
Ben Şişli'de oturuyorum. Mekanı Beyoğlu/Taksim olarak düşündüm ama hangi semtlerden olduğunuzu bilmediğim için birlikte konuşup karar verelim istedim. 10 senedir İstanbul'da yaşamadığımdan 10 sene öncenin İstanbul'undaki mekanlar geliyor hep aklıma. Şimdi nasıldırlar bilmiyorum.
Benim birkaç önerim var: 1) İstiklal Caddesi'nde Mephisto'nun üst katı (hala varsa ... See more Herkese merhaba,
Ben Şişli'de oturuyorum. Mekanı Beyoğlu/Taksim olarak düşündüm ama hangi semtlerden olduğunuzu bilmediğim için birlikte konuşup karar verelim istedim. 10 senedir İstanbul'da yaşamadığımdan 10 sene öncenin İstanbul'undaki mekanlar geliyor hep aklıma. Şimdi nasıldırlar bilmiyorum.
Benim birkaç önerim var: 1) İstiklal Caddesi'nde Mephisto'nun üst katı (hala varsa )) 2) Galatasaray Lisesi'nin sokağında Limonlu Bahçe.
Sizlerden gelecek tekifleri de bekliyorum.
İyi çalışmalar Eren ▲ Collapse | | |
Selma Dogan Local time: 13:37 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Turki + ...
Eren hanım merhaba. Ben karşının taksisiyim:) Ümraniye’de oturuyorum ama anadoluya da avrupaya da gelebilirim. | | |
Ayça Akova Turki Local time: 13:37 Bahasa Perancis hingga Bahasa Turki + ...
Merhaba. Ben de Anadolu yakasında, Ataşehir tarafındayım. Benim için de Anadolu-Avrupa fark etmiyor. Görüşmek üzere | | |
Selda Doğan Turki Local time: 13:37 Ahli (2014) Bahasa Jerman hingga Bahasa Turki + ...
Merhaba, ben de Anadolu yakasındayım. Açıkçası Anadolu yakasını, mesela Kadıköy'ü tercih ederim Bir de buluşmayı yoğun trafik saatine denk getirmezsek çok iyi olur, yoksa gerçekten bir işkence oluyor. | |
|
|
Eren Kutlu Carnì Itali Local time: 12:37 Ahli Bahasa Jerman hingga Bahasa Inggeris + ... PENYELARAS O zaman Kadıköy | Apr 16, 2019 |
Açıkçası ben de Kadıköy'ü tercih ederim semt olarak.
O halde Kadıköy'de buluşalım. Ama mekanları sizin önermeniz gerekiyor. Güncel bilgim yok o konuda. | | |
Selma Dogan Local time: 13:37 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Turki + ...
Kadıköy'deki Happy Moon's olabilir belki. Süreyya operasının karşısında yer alıyor. Dışarıda da yeri var. Aslında Happy Moons'un başka şubelerini biliyorum ve severim ama burada da bir kez yemek yedim. Fena değildi. https://tr.foursquare.com/v/happy-moons/4b59ada1f964a5204b9228e3 Ben iki çocuklu bir anneyim. Gezebileceğim, bildiğim yerler sın... See more Kadıköy'deki Happy Moon's olabilir belki. Süreyya operasının karşısında yer alıyor. Dışarıda da yeri var. Aslında Happy Moons'un başka şubelerini biliyorum ve severim ama burada da bir kez yemek yedim. Fena değildi. https://tr.foursquare.com/v/happy-moons/4b59ada1f964a5204b9228e3 Ben iki çocuklu bir anneyim. Gezebileceğim, bildiğim yerler sınırlı. Sizler daha başka mekanlar önerirseniz de sevinirim.) ▲ Collapse | | |
Eren Kutlu Carnì Itali Local time: 12:37 Ahli Bahasa Jerman hingga Bahasa Inggeris + ... PENYELARAS Ben de tek çocuklu bir anneyim :)) | Apr 21, 2019 |
Ben de bir kere Viaport'taki şubesine gitmiştim. Beğenmiştim. Happy Moon's benim için uygun. Herkes için uygunsa orası olsun. Bu arada benim telim +393397356369 Beni eklerseniz Whatsapp grubu kurabiliriz. Daha hızlı iletişim kurmak için. | | |
Eren Kutlu Carnì Itali Local time: 12:37 Ahli Bahasa Jerman hingga Bahasa Inggeris + ... PENYELARAS POWWOW MEKANI | Apr 25, 2019 |
Powwow yer ve saati:
Midpoint Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, No:59 Tarih: 30.04.2019 Saat: 10:00 AM
Gelecekler Proz üzerinden konfirme ederse sevinirim. | |
|
|
Ayça Akova Turki Local time: 13:37 Bahasa Perancis hingga Bahasa Turki + ... powwow'a geliyorum | Apr 26, 2019 |
Görüşmek üzere | | |
Selma Dogan Local time: 13:37 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Turki + ... Ben de geliyorum:) | Apr 26, 2019 |
10:30 yapsak mı saati, ne dersiniz? Görüşmek üzere. | | |
Eren Kutlu Carnì Itali Local time: 12:37 Ahli Bahasa Jerman hingga Bahasa Inggeris + ... PENYELARAS saat değişikliği! | Apr 27, 2019 |
@Selma: 10:30 benim için uygun.
10:30 olarak güncelleyelim o halde.
@Ayça: Görüşmek üzere | | |
Raffi Jamgocyan Turki Local time: 13:37 Ahli (2012) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Turki + ... Ben de gelebilirim | Apr 27, 2019 |
Eğer Pazartesi günü çok acil bir iş gelmezse zannederim ben de gelebilirim, mekân bana gayet yakın, Kurtuluş'ta oturuyorum. | |
|
|
Eren Kutlu Carnì Itali Local time: 12:37 Ahli Bahasa Jerman hingga Bahasa Inggeris + ... PENYELARAS Ben mekandayim. | Apr 30, 2019 |
Giriste kizimla oturuyorum. | | |