Despre ATR (Asociația Traducătorilor din România)
Penyiaran jaluran : Monica Vlad
Monica Vlad
Monica Vlad  Identity Verified
Romania
Local time: 14:20
Ahli (2013)
Bahasa Jerman hingga Bahasa Romania
+ ...
Oct 1, 2013

Dragi colegi,

Aș vrea să întreb dacă mă poate ajuta cineva cu detalii despre ATR.

Am făcut o cerere de aderare și am plătit taxa aferentă, însă nu primesc niciun răspuns din iunie de la ei, nici la telefon, nici prin formularul de contact de pe pagina de internet. Mai există această asociație? Ați avut experiențe similare? Dacă da, cred că trebuie tras un semnal de alarmă dacă banii sunt virați în contul asociației dar cererile de aderare nu sun
... See more
Dragi colegi,

Aș vrea să întreb dacă mă poate ajuta cineva cu detalii despre ATR.

Am făcut o cerere de aderare și am plătit taxa aferentă, însă nu primesc niciun răspuns din iunie de la ei, nici la telefon, nici prin formularul de contact de pe pagina de internet. Mai există această asociație? Ați avut experiențe similare? Dacă da, cred că trebuie tras un semnal de alarmă dacă banii sunt virați în contul asociației dar cererile de aderare nu sunt evaluate.

Vă mulțumesc și o zi frumoasă,
Monica
Collapse

Translatorsrl
Translatorsrl
Romania
Local time: 14:20
Ahli (2013)
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Romania
+ ...
Ajutor privind ATR Nov 16, 2013

Buna Monica, oare ti-a rasp[uns cineva intre timp ?
eu acum am vz mesajul tau, daca nu ai rezolvat cred ca te pot ajuta pt ca-i cunosc...pe cei din ATR.
Putem vb mai multe pe mail, office@translatorsrl.com.
Dragos

Tiada moderator ditugaskan khusus untuk forum ini.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »

Despre ATR (Asociația Traducătorilor din România)

Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »