Înscrierea la Curtea de Apel Penyiaran jaluran : Liana Coroianu
|
Liana Coroianu Local time: 18:54 Bahasa Perancis hingga Bahasa Romania + ...
Bună ziua,
Urmăresc de ceva vreme dicuţiile de pe acest forum şi pot să spun că sunt foarte interesante. Vreau să vin cu informaţii noi pentru cei interesaţi, pentru cei care doresc să se înscrie la Curtea de Apel. Citind şi pe formul acesta un topic asemănător, precum şi în ATR FLASH Nr. 28/2005, am plecat să mă înscriu şi eu, având autorizaţie de la Ministerul Justiţiei din 2003. La ... See more Bună ziua,
Urmăresc de ceva vreme dicuţiile de pe acest forum şi pot să spun că sunt foarte interesante. Vreau să vin cu informaţii noi pentru cei interesaţi, pentru cei care doresc să se înscrie la Curtea de Apel. Citind şi pe formul acesta un topic asemănător, precum şi în ATR FLASH Nr. 28/2005, am plecat să mă înscriu şi eu, având autorizaţie de la Ministerul Justiţiei din 2003. La Curtea de Apel Oradea (oraşul de care aparţin) mi s-a spus că trebuie să fac o cerere de înscriere care se inregistrează la Registratură, apoi să aduc autorizaţia în original+copie după aceasta, copie după cartea de identitate, certificat de căsătorie, dacă este cazul, şi ştampilă. Am rămas surprinsă că îmi trebuie ştampilă pentru că din discuţiile de pe forum nu reieşea că îţi trebuie şi aceasta. Ştampila mi-a trebuit pentru că în registrul în care am fost înscrisă este un loc pentru aceasta. Apoi, pe autorizaţia în original mi s-a pus ştampila Curţii de Apel Oradea şi scrie data în care s-a făcut înregistrarea şi "Luat în evidenţă la Curtea de Apel". Se pare că nu toate Curţile de Apel din România se ghidează după aceleaşi reguli.
O zi bună tuturor
Liana
[Edited at 2005-04-19 16:21] ▲ Collapse | | |
Cristiana Coblis Romania Local time: 18:54 Ahli (2004) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Romania + ...
Nu există norme de aplicare pentru L178/97 şi din cauza asta cerinţele pot să difere de la un oraş la altul. E bine să mergeţi să întrebaţi întotdeauna. Câţi jurişti, atâtea opinii. | | |
Ildikó Szabó Hungary Local time: 17:54 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Romania + ...
Eu am aflat de aici, din forum ca trebuie sa solicit luarea in evidenta la Curtea de Apel; eu sunt din Zalau si am crezut ca atunci eu trebuie sa ma duc la Curtea De Apel din Cluj, pentru ca la Zalau nu este Curte de Apel; m-am dus la Curtea de Apel din Cluj, si atunci mi-au spus ca trebuie sa ma duc la Tribunalul din Zalau....
Am scris in forum ca daca cineva mai are probleme sau nelamuriri in legatura cu luarea in evidenta....sa nu mearga in alt oras. | | |
Cristiana Coblis Romania Local time: 18:54 Ahli (2004) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Romania + ... Legea 110/2005 | Aug 10, 2005 |
specifică în mod clar că luarea în evidenţă se face la tribunal. Este o schimbare benefică introdusă de parlament la OG 11/2005. Vezi şi ATR Flash nr. 10. | | |
Tiada moderator ditugaskan khusus untuk forum ini.
To report site rules violations or get help, please contact
site staff »
Înscrierea la Curtea de Apel
Trados Business Manager Lite |
---|
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio
Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.
More info » |
|
Anycount & Translation Office 3000 |
---|
Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
|