concursuri pentru interpreti/traducatori ONU Penyiaran jaluran : Marcela MF (X)
| Marcela MF (X) Itali Local time: 03:10 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Romania + ... | Dan Marasescu Romania Local time: 03:10 Ahli (2003) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Romania + ... Nimic pentru română | Oct 26, 2005 |
se pare | | | Marcela MF (X) Itali Local time: 03:10 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Romania + ... TOPIC STARTER
Salve Dan,
urmaresc cu mare interes o emsiune despre romanii de pretutindeni pe TVR international si am vazut un interviu cu o doamna (" fara nume, locuieste acum in Romania la pensie") care a lucrat toata viata la ONU, ca traducator - administrator ( cum era inainte sistemul de calificari ONU) in New York, limba principala era romana, se ocupa de tot ceea ce era adresat Romaniei, acte, white papers, recomandari etc, a fost foarte interesant acest interviu si am aflat ca vorbitorii lim... See more Salve Dan,
urmaresc cu mare interes o emsiune despre romanii de pretutindeni pe TVR international si am vazut un interviu cu o doamna (" fara nume, locuieste acum in Romania la pensie") care a lucrat toata viata la ONU, ca traducator - administrator ( cum era inainte sistemul de calificari ONU) in New York, limba principala era romana, se ocupa de tot ceea ce era adresat Romaniei, acte, white papers, recomandari etc, a fost foarte interesant acest interviu si am aflat ca vorbitorii limbilor "rare" sunt foarte cautati, intr-adevar limbile de lucru sunt : engleza, franceza, spaniola, rusa, chineza , araba dar sunt incurajati toti candidatii care cunosc cel putin 2 dintre aceste limbi plus limba lor nativa.
Deci din cand in cand mergi la acest site, sunt rare concursuri pentru limba romana, dar au fost publicate.
Numai bine si succes,
Marcela ▲ Collapse | | | Tiada moderator ditugaskan khusus untuk forum ini. To report site rules violations or get help, please contact site staff » concursuri pentru interpreti/traducatori ONU Trados Studio 2022 Freelance |
---|
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
| Pastey |
---|
Your smart companion app
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.
Find out more » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |