[Autorizaţie MJ] Autorizaţie- Ministerul Justiţiei
Penyiaran jaluran : translator2012
Dec 11, 2006

Aş dori sã îi întreb pe cei care sunt sau au fost în situaţia mea. Sunt traducãtor autorizat (englezã şi francezã) şi tocmai am aflat cã am luat examenul pe care l-am susţinut la italianã (de la MCC).
Întrebarea mea este cum se procedeazã cu vechea autorizaţie. Se anuleazã şi se elibereazã una nouã în care apar cele trei limbi sau se elibereazã alta cu alt numãr pentru cea de-a treia limbã?
Vã mulţumesc.
Numai bine,
Ada

[Editat l
... See more
Aş dori sã îi întreb pe cei care sunt sau au fost în situaţia mea. Sunt traducãtor autorizat (englezã şi francezã) şi tocmai am aflat cã am luat examenul pe care l-am susţinut la italianã (de la MCC).
Întrebarea mea este cum se procedeazã cu vechea autorizaţie. Se anuleazã şi se elibereazã una nouã în care apar cele trei limbi sau se elibereazã alta cu alt numãr pentru cea de-a treia limbã?
Vã mulţumesc.
Numai bine,
Ada

[Editat la 2006-12-11 03:13]

[Titlu editat de un membru al personalului sau de un moderator 2007-09-15 23:51]
Collapse

Codrut Tudor
Codrut Tudor
Romania
Local time: 06:13
Bahasa Romania hingga Bahasa Itali
+ ...
Se elibereaza alta Dec 12, 2006

Se elibereaza alta cu alt numar. Pastreaz-o pe cea veche, nu iti mai da nimeni alta.

translator2012
translator2012
TOPIC STARTER
MJ Dec 16, 2006

M-am interesat la Ministerul Justitiei si am aflat ca trebuie sa depunem un dosar pentru adaugare de limba. Este alcatuit din aceleasi documente ca pentru autorizare.
Trebuie mentionat in cerere ca soliciti adaugare de limba pe autorizatia ta. In dosar trebuie inclusa si vechea autorizatie care ramane la ei. Ei iti trimit alta autorizatie (alt carton), dar cu acelasi numar.

Numai bine,
Ada

[Editat la 2006-12-16 19:31]

Tiada moderator ditugaskan khusus untuk forum ini.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »

[Autorizaţie MJ] Autorizaţie- Ministerul Justiţiei

Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »
LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »