Служба підтримки користувачів ProZ.com віднині доступна українською мовою.
Penyiaran jaluran : Helen Shepelenko
Helen Shepelenko
Helen Shepelenko
KAKITANGAN TAPAK
Jun 3, 2009

Доброго дня!

Мене звуть Олена, я працюю у службі підтримки користувачів сайту з моменту відкриття харківської філії та рада бачити вас, як член команди ProZ.com. Протягом цих місяців я отримала чималий досвід, тому з радістю допоможу вам розібратись у питаннях, які можут
... See more
Доброго дня!

Мене звуть Олена, я працюю у службі підтримки користувачів сайту з моменту відкриття харківської філії та рада бачити вас, як член команди ProZ.com. Протягом цих місяців я отримала чималий досвід, тому з радістю допоможу вам розібратись у питаннях, які можуть у вас виникнути, наприклад: як оновити інформацію у профілі, які акції зараз проводяться на сайті, як здійснити оплату або втілити у життя ваші пропозиції по вдосконаленню роботи сайта, та інш. Ви можете надсилати запит як українською, так і російською мовою, я з задоволенням відповім на зручній вам мові.

Оберіть тему запиту та напишіть питання на http://www.proz.com/support

З повагою,
Олена
Collapse

Roman Bulkiewicz
Roman Bulkiewicz  Identity Verified
Local time: 10:56
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine
+ ...
А можна особисте запитання? Jun 3, 2009

Добрий день. Дуже приємно познайомитися.

З вашого дозволу, хочу запитати:

А ви на балучі тільки з ачехської перекладаєте?

Oleg Rudavin
Oleg Rudavin  Identity Verified
Ukraine
Ahli (2003)
+ ...
- Jun 3, 2009

Roman Bulkiewicz зацікавився: А ви на балучі тільки з ачехської перекладаєте?

Романе, та будьте ж милосердим! Дівчатам щодня доводиться відповідати на тікєти від індусів, китайців та інших гондурасців - а тут ще й Ви з "особистими питаннями"!

Roman Bulkiewicz
Roman Bulkiewicz  Identity Verified
+ ...
гаразд... Jun 3, 2009

...не буду

Helen Shepelenko
Helen Shepelenko
KAKITANGAN TAPAK
TOPIC STARTER
Мені теж дуже приємно познайомитися :) Jun 4, 2009

Добрий вечір, Роман!

Дякую за запитання:). Дійсно, як вже сказав Олег, за день мені доводиться вирішувати різні питання та тестити ті, чи інші куточки сайту, з різними даними у профілі. Тому, щоб кожен раз не змінювати профіль, я залишила ці мови та області спеціалізації
... See more
Добрий вечір, Роман!

Дякую за запитання:). Дійсно, як вже сказав Олег, за день мені доводиться вирішувати різні питання та тестити ті, чи інші куточки сайту, з різними даними у профілі. Тому, щоб кожен раз не змінювати профіль, я залишила ці мови та області спеціалізації, та інш.

А якщо вам дійсно потрібен переклад з цих мов, скажіть мені, та я і наш всемогутній суппорт, зробимо усе можливе для цього

Олена
Collapse

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Служба підтримки користувачів ProZ.com віднині доступна українською мовою.

Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »