Halaman dalam topik:   < [1 2]
Як можна користуватися послугами PayPal, живучи в Україні?
Penyiaran jaluran : Oleg Prots
Roman Bulkiewicz
Roman Bulkiewicz  Identity Verified
Local time: 03:03
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine
+ ...
чого ж незрозуміло... Dec 23, 2008

mk_lab wrote:
(можна лише перераховувати гроші з рахунку, але незрозуміло, як їх туди покласти)

...все там зрозуміло. Я переказував гроші, і не раз.

mk_lab
mk_lab  Identity Verified
Ukraine
Ahli (2004)
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia
+ ...
Тоді поясніть, як і навіщо Dec 23, 2008

Roman Bulkiewicz wrote:

Тоді поясніть, як і навіщо... (тільки чесно)
Бо я взагалі не маю уявлення, чим нам може бути в користі той ПейПел

[Edited at 2008-12-23 20:18 GMT]

Roman Bulkiewicz
Roman Bulkiewicz  Identity Verified
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine
+ ...
телеологія і технологія Dec 23, 2008

mk_lab wrote:
Roman Bulkiewicz wrote:

Не знаю, чи вийде в мене чесно... але спробую.

Навіщо -- здається, це очевидно, ні? Щоб заплатити людям, які, на відміну від нас з вами, можуть отримувати платежі по ПП. Зручно і дешево (безкоштовно), принаймні, для мене. Для отримувачів, мабуть, теж, раз погоджувалися на такий спосіб оплати. Є ще, кажуть, інтернет-магазини, які приймають оплату через ПП, але не приймають кредитки. Але мені не доводилося з такими мати справу.

Як -- не скажу. З трьох причин:
1) Це моя комерційна таємниця. Новгав, як кажуть у нас в народі.
2) Це все написано на сайті ПП. Реєструєтеся, і -- степ бай степ... (Реєстрація, до речі, нічого не коштує, звідки ви взяли? Принаймні, так було, коли я реєструвався.)
3) Це все вже неодноразово обговорювали -- і на цьому форумі, і на російському. В т.ч. і йорз трулі. Погортайте, знайдете.

Nadiia and Vatslav Yehurnovy
Nadiia and Vatslav Yehurnovy
Ukraine
Ahli (2008)
+ ...
Бо зручно :) Dec 23, 2008

mk_lab wrote:

Один мій товариш, музика-аматор, минулого року був захворів на "укулєлєманію" (укулєлє - це така дитяча писклява гітара), з тих пір регулярно поповнює свій пейпелівський рахунок і купляє на ebay всілякий музичний непотріб, який фізично неможливо купити в музичних крамницях. Тепер у нього дві укулєлє - одна акустична, друга - напівакустична, та до біса всяких перкусій.

До речі - все відбувалося чесно, от тільки доставки довгі, жодного разу не було того, про що можна подумати судячи з назви цього інтернет-аукціону

mk_lab
mk_lab  Identity Verified
Ukraine
Ahli (2004)
+ ...
Я також... Dec 23, 2008

Nadezhda & Vatslav Yehurnovy wrote:

mk_lab wrote:

Один мій товариш, музика-аматор, минулого року був захворів на "укулєлєманію" (укулєлє - це така дитяча писклява гітара), з тих пір регулярно поповнює свій пейпелівський рахунок і купляє на ebay всілякий музичний непотріб, який фізично неможливо купити в музичних крамницях. Тепер у нього дві укулєлє - одна акустична, друга - напівакустична, та до біса всяких перкусій.

До речі - все відбувалося чесно, от тільки доставки довгі, жодного разу не було того, про що можна подумати судячи з назви цього інтернет-аукціону

Я також купляв на E-bay різні речі (від mp3 плеєра для сина до радіодеталів для мене). Кожного разу робив сплати із свого рахунку "приватної особи", ніяким чином не ПП.Доставки були досить швидкі (менше тижня). А от розмитнював їх "по повній програмі"

BTW: Якщо дійсно шановне панство знає, як можна користуватись цим таємним ПП, то скажіть жеж нам - ми теж хочемо. "Сторінки ПейПелу" листали - ніяких радощів не отримали

Halaman dalam topik:   < [1 2]

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Як можна користуватися послугами PayPal, живучи в Україні?

TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »