Off topic: M.D. Komarovskiy Penyiaran jaluran : DZiW (X)
| DZiW (X) Ukraine Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia + ...
Шановні колеги та інші)
Чи попадався комусь із вас „нормальний” (не гугловський) переклад на англійську мову статей лікаря Євгенія Комаровського (komarovskiy.net)?
Бо самому перекладати якось накладно, але й ображати та обділяти неукраїно- неросійськомовних колег теж не хочеться.
Дякую. | | | У них своїх лікарів вистачає | Nov 9, 2009 |
Та не переймайтесь так, пану. У англійців своїх лікарів вистачає... | | | andress Ukraine Local time: 09:38 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia + ...
ну й знайшли Ви авторитета, якщо між нами, ще того ... Нащо таке горе ще й англомовним? В них є такий сайт, з якого можна знайти все, що є цікавого в світі медицини (і про ту ж "епідемію") і який добре було б перекласти українською чи/та російською - whale.to | | |
Зрештою в них є доктор Хаус! Він їх врятує! | |
|
|
DZiW (X) Ukraine Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia + ... TOPIC STARTER
Але, я нічого не казав про „авторитетність” чи щось подібне, просто деякі колеги та знайомі просили дати їм почитати що саме цей шоумен хоче сказати.
Ні-ні, я не хочу образити шанувальників пана Євгена – непоганий лікар, дає досить слушні поради, які не мають особлив... See more Але, я нічого не казав про „авторитетність” чи щось подібне, просто деякі колеги та знайомі просили дати їм почитати що саме цей шоумен хоче сказати.
Ні-ні, я не хочу образити шанувальників пана Євгена – непоганий лікар, дає досить слушні поради, які не мають особливого матеріального підтексту. Сказати це вголос може лише досить смілива людина, або... недостатньо розумна.
Те, що цю надсекретну унікальну інформацію повинні були знати більшість старшокласників і *всі* студенти 1-го курсу медучилища - це зовсім інший аспект, а наскільки я зрозумів, людей цікавить що саме він сказав без „інтерпретації”. Так, це складно, але якщо є попит, то є і пропозиція.
Якщо побачите її – кидайте лінк, а то мене вже задовбали)
Гадаю, це скоріше питання часу і цікавості... хто зна.
З повагою. ▲ Collapse | | | Jarema Ukraine Local time: 09:38 Ahli (2003) Bahasa Jerman hingga Bahasa Rusia + ... Penyelaras forum ini
DZiW wrote:
Якщо побачите її – кидайте лінк, а то мене вже задовбали)
Гадаю, це скоріше питання часу і цікавості... хто зна.
З повагою.
Ось посилання:
http://www.kyivpost.com/news/opinion/op_ed/detail/52015/
Я б Комаровського не затюкував. Людина практично займається просвітництвом. Ясно, що йому приємна увага спільноти. Але особисто я в цьому не бачу нічого поганого. Крім того, вважаю доречним, що такі речі розповідає спільноті саме місцевий лікар. Краще сто разів повторити навіть елементарні речі. В ситуації, що склалася, це не завадить. | | | DZiW (X) Ukraine Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia + ... TOPIC STARTER
Так, кажуть нормальний лікар, і хоч я розумію що під час кризи та брехні треба пояснювати та нагадувати навіть ази, але особисто для мене – це як хтось почав би пояснювати мені що таке алфавіт і як слід писати та читати букви. Сподіваюсь, порівняння зрозуміле. А якщо хтось вс�... See more Так, кажуть нормальний лікар, і хоч я розумію що під час кризи та брехні треба пояснювати та нагадувати навіть ази, але особисто для мене – це як хтось почав би пояснювати мені що таке алфавіт і як слід писати та читати букви. Сподіваюсь, порівняння зрозуміле. А якщо хтось все ж таки образився, то хай п’є чай із м’ятою)
Гаразд, ще якось можна якось зрозуміти звичайних людей яких не на жарт перелякали, але як пояснити незрозумілий переляк лікарів, людей з вищою медичною освітою, які знають факти і постійно зтикаються з хворобами?
А вірити полі... ой, тобто - „незвичайним” людям які нічого не вміють окрім як безвідповідально роздавати брехливі обіцянки і паплюжити факти – це неповага до себе і близьких.
P.S. Звісно, все вищесказане лише ІМО. ▲ Collapse | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » M.D. Komarovskiy Anycount & Translation Office 3000 |
---|
Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
| LinguaCore |
---|
AI Translation at Your Fingertips
The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |