Конференція ПроЗ у Кракові Penyiaran jaluran : Oleg Prots
| Oleg Prots Ukraine Local time: 20:49 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine + ...
Шановні колеги,
Гадаю, майже всі знають, що 25 і 26 листопада в Кракові відбудеться ІІІ конференція ПроЗетівців. Якщо для когось це новина, запрошую відвідати сторінку Конференції, де зібрана вся основна інформаці�... See more Шановні колеги,
Гадаю, майже всі знають, що 25 і 26 листопада в Кракові відбудеться ІІІ конференція ПроЗетівців. Якщо для когось це новина, запрошую відвідати сторінку Конференції, де зібрана вся основна інформація: http://www.proz.com/conference/2
Варто, мабуть, зазначити, що вирішальним фактором, який зіграв на користь організації цього поважного зібрання саме в Кракові, стало бажання зробити конференцію максимально доступною для ПроЗетівців із країн колишнього союзу. Однак на сьогоднішній день організатори трохи стурбовані низькою зацікавленістю з боку нашої, тобто "постсовєтської" загалом, і української зокрема, спільноти - якщо я не помиляюся, я став другим учасником з України, який зголосився до участі.
Знаючи, що в цілому нас досить багато (є навіть тема така спеціальна ), я хотів би почути думки колег, хто хотів би поїхати на конференцію, але зіткнувся з тими чи іншими проблемами. У межах розумного, організатори готові піти нам назустріч, щоби якомога більше людей з України приїхало до Кракова, але нам потрібно чітко визначити проблеми, які нам в цьому перешкоджають.
Тож, якщо хтось має будь-які зауваження, побажання чи просто думки з приводу краківської конференції, прошу висловлюватися. Якщо є запитання, також постараюся допомогти, чим зможу.
Олег ▲ Collapse | | | Пане Олеже ! я вважаю що проблема одна - спільна для всіх ... | Oct 11, 2005 |
А саме - гроші ...
[Edited at 2005-10-11 06:03]
Таким чином по перше - навряд чи організатори зможуть допомогти
а по друге - оскільки це причина вельми об'єктивна - нехай організатори не засмучуються ...
[Edited at 2005-10-11 06:05] | | | Oleg Prots Ukraine Local time: 20:49 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine + ... TOPIC STARTER Це, безперечно, суттєво для багатьох | Oct 11, 2005 |
І для мене також. На мою думку, тут так само, як і з "платиновим" членством - кожен визначається сам, чи варто витрачати на че гроші, чи ні.
Але якщо хтось гадає, що варто, а є якась інша проблема, то її, я думаю, спільними зусиллями можна вирішити, поки ще є час. | | | mk_lab Ukraine Ahli (2004) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia + ... Не тільки гроші, але й зусилля... | Oct 11, 2005 |
Oleg Prots wrote:
...чи варто витрачати на че гроші, чи ні
Я давно мрію відвідати чарівний Краків, але почитавши програму конференції, від захоплення щось не затремтів...
Тому "чешу собі ріпку" - а навіщо витрачати не тільки гроші(не дуже великі), а й зусилля на отримання візи(дуже великі і неприємні), якщо будеш мати занудні відвідини, єдиною метою яких є рекламування Традосу.
BTW: Якщо-б організатори дійсно хотіли-б бачити побільше наших людей, ми б зустрічалися десь у Львові, Харкові, Москві чи Києві | |
|
|
Yuri Smirnov Local time: 20:49 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Belarusia + ...
Oleg Prots wrote:
Варто, мабуть, зазначити, що вирішальним фактором, який зіграв на користь організації цього поважного зібрання саме в Кракові, стало бажання зробити конференцію максимально доступною для ПроЗетівців із країн колишнього союзу. Однак на сьогоднішній день організатори трохи стурбовані низькою зацікавленістю з боку нашої, тобто "постсовєтської" загалом, і української зокрема, спільноти - якщо я не помиляюся, я став другим учасником з України, який зголосився до участі.
Давно чекав, аж і прізвище Проць з'явиться у списі, і тему цю взагалі хтось зачепить. А то одна українка з Харкова їде, і один українець з Киля - а решта - зась
Тут вам (тобто кожному окремо) вирішати, але я скажу за себе:
для мене навіть і питання не було, їхати чи ні. А як же ж? Ця інвестиція себе окупить і враженнями, і прибутками. Навіть не сумніваюся. Маркетінг фрілансера - тусуватися там, де тусуються фрілансери. Коли комусь спотрібиться перекладач на українську, він вибере з тих, кого знає. З тих, кого не знає, ніяк вибрати не зможе. Для того ж ми сюди на ПроЗ і прийшли. А тут така можливість.
Але підкреслюю, це я про себе. Кожний вирішає за себе сам.
P. S. Sorry for possible mistakes in Ukranian. "Non-native" is my excuse. | | | Oleg Prots Ukraine Local time: 20:49 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine + ... TOPIC STARTER Дякую, пане Юрію | Oct 11, 2005 |
за таку увагу до моєї скромної особи. 
Загалом погоджуюся з Вами і щодо того, що витрати, імовірно, себе виправдають в еквіваленті розширення кола корисних знайомств.
Що ж стосується заува�... See more за таку увагу до моєї скромної особи. 
Загалом погоджуюся з Вами і щодо того, що витрати, імовірно, себе виправдають в еквіваленті розширення кола корисних знайомств.
Що ж стосується зауважень пана Михайла - програма, наскільки я розумію, ще зараз формується, тож якщо є якісь теми, які Вас цікавлять, але не знайшли свого висвітлення в програмі конференції, їх не пізно запропонувати до розгляду. А щодо того, що "якби справді хотіли" - запевняю Вас, що справді хотіли і надалі хочуть. Але я, наприклад, не гарантую, що "потягнув" би організувати таку річ у Львові - щоби все було на рівні і всім було цікаво. Тому навіть не пропонував.
А ще повним ходом розглядався варіант чи то Швеції, чи то Норвегії, вже зараз точно не скажу. Якби конференція проводилася там, то не знаю, чи хтось з України розглядав би можливість туди поїхати. ▲ Collapse | | | Здається, від України нас поки що троє... | Oct 12, 2005 |
...а від усього FSU - тільки четверо?
Я їду з двох причин:
1) Хочу до Кракова. Думав навіть якийсь тур узяти... хтозна скільки б іще думав. Беру з собою жінку і дочку.
2) Ніколи не бував на таких заходах. Те, що пише пан Юрій, має ... See more ...а від усього FSU - тільки четверо?
Я їду з двох причин:
1) Хочу до Кракова. Думав навіть якийсь тур узяти... хтозна скільки б іще думав. Беру з собою жінку і дочку.
2) Ніколи не бував на таких заходах. Те, що пише пан Юрій, має сенс -- теоретично. Цікаво перевірити на практиці. Враховуючи п.1, сто євро на саму конференцію - не така вже й витрата.
Щодо фінансів -- мабуть же, не обов'язково жити саме в тому готелі. Можна пошукати щось дешевше (на сторінках конференції ця тема обговорювалася). Транспорт -- зі Львова колись ходив автобус, квиток коштував 10 доларів... правда, це було 9 років тому.
А що, отримати польську візу - це проблема?
[Edited at 2005-10-12 14:23] ▲ Collapse | | | Oleg Rudavin Ukraine Local time: 20:49 Ahli (2003) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine + ... Якщо у візі не відмовлять... | Oct 12, 2005 |
я теж поїду. Завтра або у п'ятницю відвідаю консульство; пощастило, що воно є і а Харкові.
Питання "їхати чи ні" навіть не виникало; аби ж тільки бюрократи не знайшли в моїй персоні щось небажане для ЄС.
Олег | |
|
|
Хтось іще їде поїздом 51 Київ-Вроцлав 23 листопада? | Nov 14, 2005 |
Щойно взяв квитки... які неприємно вразили своєю ціною
Могли б з вокзалу разом добиратися до готелю.
Ще, кому цікаво, на www.krakow.ru дуже детальний путівник по Кракову російською мовою. Є PDF-варіант, який можна роздрукувати і зшити в книжечку. | | | Oleg Prots Ukraine Local time: 20:49 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine + ... TOPIC STARTER Підозрюю, що я у цей же потяг підсяду 24-го вранці у Львові | Nov 16, 2005 |
... хоча від цін на квитки і я не в захопленні.
Але я планую зупинятися десь ближче до Старого міста на квартирі.
Ще пошукаю варіант доїзду автобусом - думаю, буде дешевше десь удвічі, але поки що я не зайшов нормального рейсу - все або зарано, або запізно. | | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Конференція ПроЗ у Кракові Trados Business Manager Lite |
---|
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio
Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.
More info » |
| Trados Studio 2022 Freelance |
---|
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |