Друга рідна мова у профілі Penyiaran jaluran : Oleksandr Volyk
| Oleksandr Volyk Ukraine Local time: 00:24 Ahli Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia + ...
Підкажіть, будь ласка, як вказати у профілі другу рідну мову. Мабуть, я десь щось пропустив або не зрозумів… До кого звертатися за підтвердженням рівня володіння мовою?
Дякую! | | | Natalie Poland Local time: 23:24 Ahli (2002) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia + ... PENYELARAS SITE LOCALIZER Якщо вказано одну рiдну мову | Jan 15, 2008 |
то змiнити це у профiлi неможливо. Звернiться у support, може вони допоможуть. | | | Таж сама проблема. | Jan 15, 2008 |
Я так це й залишила. | | | Dmytro Bondarev Ukraine Local time: 00:24 Ahli (2008) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine + ... Submit a support ticket | Jan 15, 2008 |
Я з цього приводу звернувся до служби підтримки сайту, через 2 годинки отримав відповідь - "Languages entered as requested" . Тільки іконка рідної мови "N" змінилася з синьої на чорні коло кожної мови - це значить, що обидві мови треба якось підтвердити. Мені теж було б цікаво знати, як. | |
|
|
Oleg Prots Ukraine Local time: 00:24 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Ukraine + ...
Дві рідні мови, наскільки я пригадую, наразі підтвердити неможливо.
[Edited at 2008-01-16 09:00] | | | Feinstein Jerman Local time: 23:24 Bahasa Jerman hingga Bahasa Rusia + ... Можливо, це й є підказка! | Jan 21, 2008 |
Dmytro Bondarev wrote:
Я з цього приводу звернувся до служби підтримки сайту, через 2 годинки отримав відповідь - "Languages entered as requested"  . Тільки іконка рідної мови "N" змінилася з синьої на чорні коло кожної мови - це значить, що обидві мови треба якось підтвердити. Мені теж було б цікаво знати, як.
Це МОЖЕ визначати, що Вам дозволено ввести другу мову через "Profile updater".
Успіху! | | | Oleksandr Volyk Ukraine Local time: 00:24 Ahli Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia + ... TOPIC STARTER
Звернувся до support і наступного дня не знайшов у своєму профайлі жодної рідної мови...
Через Profile updater встановив обидві мови, але, як раніше тут вказувалось, іконки мають сірий колір. Коли і як буде відбуватися підтвердження - невідомо.
Зі служби підтримки ніхто не відповів. | | | Підтвердження | Feb 27, 2008 |
Dmytro Bondarev wrote:
Я з цього приводу звернувся до служби підтримки сайту, через 2 годинки отримав відповідь - "Languages entered as requested"  . Тільки іконка рідної мови "N" змінилася з синьої на чорні коло кожної мови - це значить, що обидві мови треба якось підтвердити. Мені теж було б цікаво знати, як.
А й справді, хто знає, як підтвердити рідну мову? Як розумію, це має бути якийсь тест... | |
|
|
Vladimir Dubisskiy Amerika Syarikat Local time: 16:24 Ahli (2001) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia + ... це планувалося зробити | Mar 14, 2008 |
Воно було заплановано колись (мабуть, вже кілька років тому)- коли ще вводили ті мовні опції. Обговорювали, визначали як підтвердити ...(тести и таке інше) - а потім - нічого ) Збирали заяви тих, хто бажає підтвердити другу мову. Зібрали, та й все застигло.
Valentinas & Halina Kulinic wrote:
А й справді, хто знає, як підтвердити рідну мову? Як розумію, це має бути якийсь тест... | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Друга рідна мова у профілі CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
| Trados Studio 2022 Freelance | The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |