Cikk: "Biztonsági rés nélkül is veszélyes a PDF"
Penyiaran jaluran : Ildiko Santana
Ildiko Santana
Ildiko Santana  Identity Verified
Amerika Syarikat
Local time: 15:11
Ahli (2002)
Bahasa Hungary hingga Bahasa Inggeris
+ ...

Penyelaras forum ini
Apr 2, 2010

Hátha valaki még nem olvasta: "Az elterjedt dokumentumformátum specifikációja lehetővé teszi idegen programok futtatását a PDF-olvasókban – mondja egy szakértő....." A Teljes cikk az Indexen itt olvasható:
http://index.hu/tech/2010/04/02/biztonsagi_res_nelkul_is_veszelyes_a_pdf/

Erzsébet Ráczné Czopyk
Erzsébet Ráczné Czopyk
Hungary
Local time: 00:11
Ahli (2006)
Bahasa Rusia hingga Bahasa Hungary
+ ...
SITE LOCALIZER
??? Apr 2, 2010

"Kipróbálta a trükköt egy másik PDF-olvasó programmal, a Foxit Readerrel is, az ráadásul kérdés nélkül végrehajtotta a fájlt."

Én ezt nem értem, ennek a mondatnak magyarul semmi értelme nincsen, Ildi. Egy fájlt nem lehet végrehajtani.

Katalin Horváth McClure
Katalin Horváth McClure  Identity Verified
Amerika Syarikat
Local time: 18:11
Ahli (2002)
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary
+ ...
Van értelme Apr 2, 2010

Erzsébet Czopyk wrote:

"Kipróbálta a trükköt egy másik PDF-olvasó programmal, a Foxit Readerrel is, az ráadásul kérdés nélkül végrehajtotta a fájlt."

Én ezt nem értem, ennek a mondatnak magyarul semmi értelme nincsen, Ildi. Egy fájlt nem lehet végrehajtani.

Dehogynem lehet.
Egy futtatható, végrehajtható fájlról van szó (angolul: executable, executable file).

A szövegben korábban szerepel ez a mondat:

Ő azonban felfedezte, hogyan lehet mégis elindítani egy speciális technikával a dokumentumba ágyazott futtatható fájlt.

Arról a fájlról van szó.

Katalin

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Penyelaras-penyelaras forum ini
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Cikk: "Biztonsági rés nélkül is veszélyes a PDF"

Trados Studio 2022 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.

More info »
Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »