A moderátor elköszön
Penyiaran jaluran : Erzsébet Ráczné Czopyk
Erzsébet Ráczné Czopyk
Erzsébet Ráczné Czopyk
Hungary
Local time: 08:18
Ahli (2006)
Bahasa Rusia hingga Bahasa Hungary
+ ...
SITE LOCALIZER
Apr 24, 2010

Kedves Kollégáim és Barátaim!

Szeretném megköszönni mindannyiotoknak, hogy az elmúlt hónapokban segítettétek a munkámat, ki-ki a maga módján. Köszönöm a sok biztatást és jókívánságot is, melyet tőletek kaptam.

A site vezetősége azonban másképp látja a helyzetet, így a továbbiakban majd másvalaki fogja ellátni ezt a feladatot, mivel minden moderátornak ugyanazt a szabályzatot kell
betarta(t)nia. Úgy érzem, hogy a legjobb képes
... See more
Kedves Kollégáim és Barátaim!

Szeretném megköszönni mindannyiotoknak, hogy az elmúlt hónapokban segítettétek a munkámat, ki-ki a maga módján. Köszönöm a sok biztatást és jókívánságot is, melyet tőletek kaptam.

A site vezetősége azonban másképp látja a helyzetet, így a továbbiakban majd másvalaki fogja ellátni ezt a feladatot, mivel minden moderátornak ugyanazt a szabályzatot kell
betarta(t)nia. Úgy érzem, hogy a legjobb képességeim szerint próbáltam eleget tenni a kötelességemnek, azonban a elsősorban a saját erkölcsi elveimnek akarok megfelelni: talán ezért sem voltam és nem is leszek igazi csapatjátékos.

Nemsokára egy hosszú útra indulok, elmegyek az El Caminóra, reményeim szerint megkeresni azt a valamit, amit ezalatt az öt év alatt elveszítettem. Szembe kell néznem azzal, hogy rákos vagyok és nemcsak az elvégzett vagy a következő műtétemen múlik, hogy túlélem-e vagy hogy mennyivel, de azon is, hogy mit fogok csinálni (legyen szó bármiről) és mennyit fogok belőle csinálni a jövőben. De amit teszek, azt mindig teljes szívvel tettem, és ez a jövőben sem lesz másként.

Ha bármilyen kérdés merülne fel vagy a segítségemre van szükségetek, természetesen a továbbiakban is mindig szívesen segítek, ha közületek bárki is megtisztel azzal a bizalommal, melyre eddig is igyekeztem rászolgálni.

Külön szeretném megköszönni Henrynek és Jared Tabornak (Thank you very much, Henry and Jared!) és Katalin Horvath McClure-nak a munkám során kapott segítséget.

A következő moderátornak pedig, bárki is vállalja el ezt a feladatot, sok sikert kívánok.

Mégegyszer köszönöm mindannyiotoknak,

Czopyk Erzsi
Collapse

juvera
juvera  Identity Verified
Local time: 07:18
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary
+ ...
Kedves Erzsi, Apr 24, 2010

ez minden szempontból nagyon szomorú hír. A moderátor munkája nem könnyű, és bátor voltál elvállalni. Megtetted a magadét, és hű voltál önmagadhoz. Ennél többet senki sem várhat el.
Sok kitartást és erőt kívánok az előtted álló hosszú útra, és bár eddig nem volt alkalmam Veled személyesen találkozni, remélem, hogy lesz rá módom.
Üdvözlettel
Judith

Katalin Szilárd
Katalin Szilárd  Identity Verified
Hungary
+ ...
Utak Apr 24, 2010

Kedves Erzsi,

Ez tényleg sajnálatos hír. Én ezzel az Enigma zenével küldök Neked köszönetet, valamint el caminioi utadhoz sok kitartást, erőt és szerencsét. Kívánom, hogy gyógyulj meg!
A rosszat hátrahagyni, a sok jót meg el kell raktározni a szívünkben....
See more
Kedves Erzsi,

Ez tényleg sajnálatos hír. Én ezzel az Enigma zenével küldök Neked köszönetet, valamint el caminioi utadhoz sok kitartást, erőt és szerencsét. Kívánom, hogy gyógyulj meg!
A rosszat hátrahagyni, a sok jót meg el kell raktározni a szívünkben.

http://www.youtube.com/watch?v=XSVbYVmhv4Q

Szeretettel,
Kati
Collapse

kyanzes
kyanzes  Identity Verified
Hungary
+ ...
Üdv Erzsi! Apr 24, 2010

Számomra úgy tűnik, hogy túl sok izgalmat jelentett a számodra a moderátorkodás.

Gondolom azért még előfordulsz errefelé a jövőben is.

Mihamarabbi gyógyulást!

Lingua.Franca
Lingua.Franca  Identity Verified
Sepanyol
Bahasa Jerman hingga Bahasa Inggeris
+ ...
Sok szerencsét Apr 24, 2010

Kedves Erzsébet!

Minden jót kívánok neked. Köszönöm-köszönjük az eddigi segítségedet és a fordítói közösség érdekében végzett munkádat.

Sok erőt kívánok az előtted álló úthoz!

Üdv.
Tamás

Ferenc BALAZS
Ferenc BALAZS  Identity Verified
Hungary
Ahli (2008)
Bahasa Jerman hingga Bahasa Hungary
+ ...
Kedves Erzsi, Apr 24, 2010

kívánok neked elegendő erőt és hitet a kór leküzdéséhez. Azután (meg közben is) találkozzunk újra itt.

Üdvözlettel
Feri

hollowman2
hollowman2
+ ...
"Dühös vagyok, mert nagyon kedvellek, anélkül, hogy bármit is tudnék rólad." (Született fele Apr 25, 2010

"Aki lépten-nyomon megszegi a szabályokat, az legalább megpróbálkozik egy kis képmutatással - az sem túlságosan rokonszenves, de mihez kezdjünk a gonosz hajlamoknak - a mohóságnak, irigységnek, az ellenfél gyűlöletének és a sárba tiprása iránta vágynak - azzal a leplezetlen, már-már ártatlanul szégyentelen kimutatásával, ami manapság dívik? Én, ha már választani kell, inkább a képmutatást választom, azzal mégiscsak könnyebb együtt élni."

(Rak
... See more
"Aki lépten-nyomon megszegi a szabályokat, az legalább megpróbálkozik egy kis képmutatással - az sem túlságosan rokonszenves, de mihez kezdjünk a gonosz hajlamoknak - a mohóságnak, irigységnek, az ellenfél gyűlöletének és a sárba tiprása iránta vágynak - azzal a leplezetlen, már-már ártatlanul szégyentelen kimutatásával, ami manapság dívik? Én, ha már választani kell, inkább a képmutatást választom, azzal mégiscsak könnyebb együtt élni."

(Rakovszky Zsuzsa)

http://swalltattoo.blogspot.com/2010/04/duhos-vagyok-mert-nagyon-kedvellek.html

[Módosítva: 2010-04-25 07:07 GMT]
Collapse

Éva Vajda
Éva Vajda  Identity Verified
Local time: 09:18
+ ...
Kedves Erzsébet! Apr 25, 2010

Nagy szeretettel kívánok hitet és erőt a gyógyuláshoz! Kívánom, hogy az amit keresel, megtaláljon téged, és utadon képes légy erőt meríteni a számodra lényeges emberekből, dolgokból.

Éva

Eva Blanar
Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
+ ...
Kösz az elköszönést Apr 25, 2010

Nagyon kedves és szép Tőled, hogy elköszönsz - én elég bárdolatlan voltam ahhoz, hogy eszembe se jusson -, de ne nagyon búcsúzzál! A ProZ.com marad, mi maradunk, a problémáink (nyelviek és nem nyelviek) minden bizonnyal maradnak...

A gyógyulásodban meg én - ismerve Téged - biztos vagyok: olyan nincs, hogy Téged valami legyűrjön, nem igaz? Hajrá!

Zsuzsa Berenyi
Zsuzsa Berenyi  Identity Verified
Hungary
+ ...
Csak sikeres lehet az út Apr 25, 2010

Kedves Erzsi!

Az El Caminót megjárt ismerőseim csak jót meséltek az útról, biztos vagyok benne, hogy te is megleled, amit keresel! Jelentkezz, amikor újra itt leszel, meséld el az élményeidet!

¡Buen viaje!

Zsuzsa

Hungary GMK
Hungary GMK
Hungary
+ ...
Kedves Erzsi! Apr 26, 2010

“Jószándékból valók a barátságos embertől vett sebek; és temérdek a gyűlölőnek csókja.” ( Példabeszédek könyve 27:6)

Szerintem már megtaláltad, amit keresel

Zsuzsa

Kathrin.B
Kathrin.B  Identity Verified
+ ...
HUH Apr 30, 2010

Kitartást és sok-sok erőt kívánok Neked mindkét utadhoz!
A mielőbbi viszontlátásra.

Üdvözlettel:

Kathrin

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Penyelaras-penyelaras forum ini
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

A moderátor elköszön

LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »