Kerdesek egy kezdőtől Penyiaran jaluran : Norika
| Norika Local time: 15:24 Bahasa Romania hingga Bahasa Hungary + ...
Szép jó napot!
Az én nevem Nóra, és alig pár napja egy ismerősöm tanácsára regisztráltam magam ezen a honlapon. Néhány - valószínüleg igen egyszerű csak számomra még nem világos - technikai kérdésem lenne... Mint például az, hogy hol érdemes egy abszolút kezdőnek kezdeni, hogy miért különböző színűek az állásajánlatok meg ilyenek... | | | Csaba Ban Hungary Local time: 15:24 Ahli (2002) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ...
Kedves Nóra,
Legelsőként szerintem érdemes itt a fórumon beleolvasgatni a korábbi témákba - akár a magyar nyelvű fórumon, akár a te nyelvismeretednek megfelelő idegen nyelvű fórumokon.
Rengeteg témából csemegézhetsz: számlázás, ügyfélszerzés, üzleti etika, árképzés, fordítást támogató szoftverek, stb.
Az utóbbi időben eléggé lagymatag volt itt a hozzászólások üteme, talán most egy kis kavicsot dobtál az állóvízbe ... See more Kedves Nóra,
Legelsőként szerintem érdemes itt a fórumon beleolvasgatni a korábbi témákba - akár a magyar nyelvű fórumon, akár a te nyelvismeretednek megfelelő idegen nyelvű fórumokon.
Rengeteg témából csemegézhetsz: számlázás, ügyfélszerzés, üzleti etika, árképzés, fordítást támogató szoftverek, stb.
Az utóbbi időben eléggé lagymatag volt itt a hozzászólások üteme, talán most egy kis kavicsot dobtál az állóvízbe ▲ Collapse | | | Eva Blanar Hungary Local time: 15:24 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ... Ami a legidőszerűbb: Platinum-tagság | Apr 30, 2004 |
Kedves Norika,
Épp most néztem meg, hányan vagyunk magyarok, akik "fizetős" tagjai az oldalnak: a Business/Financial témában, Magyarországról, angol-magyar nyelvpárban az arány 10 a 437-hez. Ez egyrészt azt mutatja, hogy nem igazán fontos, hogy fizető tag legyél (a többségünk nem az), másrészt viszont azt, hogy pillanatok alatt az élbolyban lehetsz - egyre több az olyan szolgáltatás, ami csak a P-tagság esetén hozzáférhető, illetve a munkák megpályáz�... See more Kedves Norika,
Épp most néztem meg, hányan vagyunk magyarok, akik "fizetős" tagjai az oldalnak: a Business/Financial témában, Magyarországról, angol-magyar nyelvpárban az arány 10 a 437-hez. Ez egyrészt azt mutatja, hogy nem igazán fontos, hogy fizető tag legyél (a többségünk nem az), másrészt viszont azt, hogy pillanatok alatt az élbolyban lehetsz - egyre több az olyan szolgáltatás, ami csak a P-tagság esetén hozzáférhető, illetve a munkák megpályázásánál jelent előnyt. (Na ne reménykedj, hogy minden pályázatodra válaszolni fognak...!)
A lényeg: ha ma estig hitelkártyával befizeted a tagdíjat, akkor tényleg egy csomó pénzt megspórolhatsz: holnaptól már áfával növelten lehet csak bejelentkezni.
Csabának igaza van, először talán érdemes körülnézni, aztán minél konkrétabb kérdéseket tegyél fel, úgy könnyebb válaszolni.
Üdvözlünk a fedélzeten!

Éva ▲ Collapse | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Kerdesek egy kezdőtől Anycount & Translation Office 3000 |
---|
Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
| Trados Business Manager Lite |
---|
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio
Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |