Halaman dalam topik:   < [1 2]
PDF-ben megadott anyag formátumának megtartása
Penyiaran jaluran : Mónika Farkas
Andras Szivak
Andras Szivak
Local time: 16:59
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary
+ ...
150 dpi May 5, 2004

150 dpi bőven elegendő mé színes képekhez is.

Andras Szivak
Andras Szivak
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary
+ ...
Omni Page May 5, 2004

Ja, bocs, de nekem a 12. verzió van meg és ott nincs ilyen opció (keep original image resolution), hanem alaphelyzetben megtartja az eredeti felbontást.

Endre Both
Endre Both  Identity Verified
Jerman
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Jerman
PDF-felismerés May 5, 2004

Katalin Horvath McClure wrote:
...minden OCR szoftver optikailag azonosítja a karaktereket (OCR=Optical Character Recognition), vagyis szkennel

Annyit tennék ehhez hozzá, hogy tudomásom szerint a modernebb programok (az Omnipage 12. ill. annál frissebb verziói mindenképpen) olyan PDF-ekbol, amelyek nem képként, hanem karakterként tárolják a szöveget, "kiolvassák" a betuket, tehát nem végeznek optikai szövegfelismerést; ezzel a felismerési pontosságnak 99% körülrol -- ami elég gyenge -- 100%-ra kellene ugrania. Bizonyára ekkor lehetséges az a jó minoség? átmentés Word-be, amit András említett.

Nekem eddig csak képként tárolt PDF-hez volt szerencsém, és azokkal, amint említettem, az Omnipage (és hasonló programok) nevetséges eredményeket produkáltak.

Endre

Halaman dalam topik:   < [1 2]

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Penyelaras-penyelaras forum ini
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

PDF-ben megadott anyag formátumának megtartása

Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
Trados Studio 2022 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.

More info »