Halaman dalam topik:   < [1 2]
Budapest powwow
Penyiaran jaluran : Csaba Ban
Csaba Ban
Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Local time: 08:45
Ahli (2002)
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary
+ ...
TOPIC STARTER
akkor június 26... May 31, 2002

Az elmúlt három hétben elég nagy csend volt ebben a témában. Nos: június 26-án este 7-kor találkozó lesz (lesz?). Aki bújt, aki nem. Ha úgy néz ki, hogy legalább 5 embert a rendszeresen hozzászólók közül érdekel, akkor értelmét látom egy csoportos emil kiküldésének (egyszerre száznak tudok üzenni), hogy a lustábbak is tudjanak a dologról.

Nos?

Eva Blanar
Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
+ ...
Emil kellene... Jun 1, 2002

... mert az a biztos. (Engem viszont már nyugodtan lehagyhatsz a listáról, én már bejegyeztem a naptárba.) Előre örülök!

Endre Both
Endre Both  Identity Verified
Jerman
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Jerman
Jó szórakozást és kellemes eszmecserét! Jun 3, 2002

Nem vettem részt az időpont leszögezésében, mert sajnos csak július vége felé jutok vissza Budapestre, amikor legtöbben a hőség miatt ellenkező irányba igyekeznek . Remélem, azért pár fotót mutattok majd . Szép estét kívánok mindnyájatoknak!

Endre

juju
juju
+ ...
Én is jövök Jun 5, 2002

Úgy láttam, van egy külön oldal a powwow-ok meghirdetésére; a főoldalról az Event, majd a The Powwow Board címszóra kattintva érhető el (http://www.proz.com/?sp=event/powwow_board&eid_c=2735. Látszólag csak a 2002. jan-ig terjedő időszakot tartalmazza, de ha beléptek, láthatjátok, hogy frissebb események is vannak ben... See more
Úgy láttam, van egy külön oldal a powwow-ok meghirdetésére; a főoldalról az Event, majd a The Powwow Board címszóra kattintva érhető el (http://www.proz.com/?sp=event/powwow_board&eid_c=2735. Látszólag csak a 2002. jan-ig terjedő időszakot tartalmazza, de ha beléptek, láthatjátok, hogy frissebb események is vannak benne.

Esetleg ott is megjelenhetnénk. Arról nem is beszélve, hogy fényképes beszámolót is meg lehet jelentetni a \"gyűlésről\". Kinek van digikamerája?

Üdv.

Nyíri Judit

Collapse

Olga Simon
Olga Simon  Identity Verified
Hungary
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Rusia
+ ...
En is jovok Jun 5, 2002

orommel.

Akkor Junius 26.en, szerdan. Hol?

Elore orulok.

Olga.

Csaba Ban
Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Ahli (2002)
+ ...
TOPIC STARTER
hol Jun 5, 2002

Úgy gondoltam, hogy elég lenne előtte 2-3 nappal lefixálni a helyet. A tavaly decemberi találkozónál 18-an jelezték \"biztosra\", hogy jönnek, aztán voltunk kb. heten.

Van egy elképzelésem, ahol elég rugalmasan lehet kezelni a dolgot, vagyis sok hely van, de még nem elég felkapott a hely, vagyis nem akadnak ki azon sem, ha esetleg csak egy asztalnyi ember jönne össze.

Ma reggel kiküldtem sok embernek emileket. A következő két hét visszajelzései alapjá
... See more
Úgy gondoltam, hogy elég lenne előtte 2-3 nappal lefixálni a helyet. A tavaly decemberi találkozónál 18-an jelezték \"biztosra\", hogy jönnek, aztán voltunk kb. heten.

Van egy elképzelésem, ahol elég rugalmasan lehet kezelni a dolgot, vagyis sok hely van, de még nem elég felkapott a hely, vagyis nem akadnak ki azon sem, ha esetleg csak egy asztalnyi ember jönne össze.

Ma reggel kiküldtem sok embernek emileket. A következő két hét visszajelzései alapján kialakul nagyjából egy létszám, és annak fényében lehetne eldönteni, hogy hová is megyünk.
Collapse

Andras Szivak
Andras Szivak
+ ...
OK Jun 8, 2002

Valószínű, hogy én is el tudok jönni. Addig is üdv. mindenkinek.

Andras Szivak
Andras Szivak
+ ...
Info Jun 24, 2002

Sajnos, nem biztos, hogy el tudok menni, mert 25-26-ra kaptam egy kétnapos tolmácsolást Münchenbe. Eddig a legjobb hely, ahová tolmácsolni utazhattam, Kisinau volt, úgy hogy megérthetitek, hogy ez - finoman fogalmazva - egy hangyányival jobb lehetőség. Ha korai géppel jövönk (aminek kevés az esélye), akkor elvileg odaérhetek. Ha nem, akkor jó szórakozást mindenkinek.

Halaman dalam topik:   < [1 2]

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Penyelaras-penyelaras forum ini
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Budapest powwow

Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »