Reflektorfényben és amugy is már rég hellottam felőletek Penyiaran jaluran : Ivan Frankovics
| Ivan Frankovics Hungary Local time: 10:57 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ...
Sziasztok,
Csak annyit kerdeznek, hogy kik kerulnek ki a folapra, a reflektorfenybe (Featured Pro)?
Egy ket magyar kollegat mar lattam, de tobb Pro-t, igy magamat, nem. Fizetos? Mit tudtok errol?
Amugy mi ujsag? Megneztem: aug 27-n volt az utolso hozzaszolas, nem vagyunk tul bobeszeduek. Sok a munka?
Udv,
Ivan
| | | Csaba Ban Hungary Local time: 10:57 Ahli (2002) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ... magadat nem is nagyon fogod | Sep 26, 2002 |
Egyszer régen volt ebben a témában egy angol nyelvű fórum. Ott az derült ki, hogy elvileg saját magát senki nem láthatja, valahogy így van beállítva (én azért láttam már magam, talán 2x).
A Platinum tagok nyilvávalóan többször szerepelnek, mint akik nem azok, de ez nem egyértelmű szabály. Hasonló kérdés fogalmazódott meg bennem egyszer, és rákattintottam az első oldalon reklámozott emberkére több alkalommal is, de semmi következetességet nem találta... See more Egyszer régen volt ebben a témában egy angol nyelvű fórum. Ott az derült ki, hogy elvileg saját magát senki nem láthatja, valahogy így van beállítva (én azért láttam már magam, talán 2x).
A Platinum tagok nyilvávalóan többször szerepelnek, mint akik nem azok, de ez nem egyértelmű szabály. Hasonló kérdés fogalmazódott meg bennem egyszer, és rákattintottam az első oldalon reklámozott emberkére több alkalommal is, de semmi következetességet nem találtam: vagyis nem magyarázat sem a sok KudoZ pont, sem a tagság kelte, sem a Platinum-tagság... Talán a fórumos hozzászólások száma számít? Nem tudom... ▲ Collapse | | | Kisspeter Local time: 10:57 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary A hosszú hallgatás oka | Sep 30, 2002 |
????? a beavatottak átmentek egy másik fórumra? | | | Eva Blanar Hungary Local time: 10:57 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ... Itt csak aktivak meg passzivak vannak | Oct 1, 2002 |
Nem hinném, hogy lenne jobb fórum, ahová érdemes lenne átmenni és nem hiszem, hogy itt vannak beavatottak: csak aktivak, meg passzivak vannak.
Én egyébként nem vagyok az a hozzászólós fajta, éppen ezért elég ijesztőnek tartom, hogy arányaiban milyen sokszor szerepelek a fórumon, aztán mindig ugyanaz a 4-5 ember szól hozzá - ennyi embernek érdemesebb emailben levelezni, nem? | |
|
|
Csaba Ban Hungary Local time: 10:57 Ahli (2002) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ... Iván, ma reggel 08:02-kor te voltál a "featured pro"! | Oct 8, 2002 |
Iván, ma reggel 08:02-kor te voltál a \"featured pro\"! Előbb-utóbb mindenkire sor kerül!
Azzal együtt valószínűleg van valamiféle súlyozás, mert a kb. 30,000 tag közül jó, ha 1000-nek a képe látható időnként (sok tag nem is rakott föl képet, azok soha nem is kerülnek ki a címoldalra). | | | Ivan Frankovics Hungary Local time: 10:57 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary + ... TOPIC STARTER
Koszi, szivesen megneztem volna magam, amilyen jovagasu gyerek vagyok.
Felteszek valami jobb kepet (mi ugyis tobben vagyunk egy caspatban) vagy csinaltatok egy logot. | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Reflektorfényben és amugy is már rég hellottam felőletek Anycount & Translation Office 3000 |
---|
Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
| Trados Studio 2022 Freelance |
---|
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |