platinum membership
Penyiaran jaluran : Zsolt VARGA
Zsolt VARGA
Zsolt VARGA
Local time: 12:39
Bahasa Inggeris hingga Bahasa Hungary
+ ...
Dec 30, 2002

Sziasztok,

nekem az a gondom támadt, hogy a \"Go platinum!\" mozgalom keretében szerettem volna akciósan (100$-ért) tagságot befizetni, de a ProZ.com fizetési rendszere mindig visszadobta a bankkártyaszámomat. (EC/MC dombornyomott kártya, többször vásároltam már vele on-line).

Ti hogyan fizettetek elő tagságra, illetve melyik másik módszert tudjátok ajánlani?

Előre is köszi a javaslatokat, és boldog új évet mindenkinek.

Zsolt

Csaba Ban
Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Ahli (2002)
+ ...
banki átutalás Dec 30, 2002

Én is most a napokban akartam megújítani. Próbáltam onlány módszerrel, de nem sikerült. (A fő gondom az volt, hogy 1 tétel 120 dolláros és 1 tétel 100 dolláros előfizetést akart csak számlázni a rendszert. Mármint együtt a kettőt.)

De van egy másik lehetőség: \"wire transfer\", meg van adva a Proz bankszámlaszáma, stb.: ide kell átutalni a zsozsót.

Ha jól emlékszem, most egy éve ugyanígy csináltam.

Egyébként bújjék.

Zsolt VARGA
Zsolt VARGA
+ ...
TOPIC STARTER
kösz a tanácsot Jan 7, 2003

Kösz a tanácsot, szerencsét próbálok hát a \"klasszikus\" átutalásos módszerrel.

Egyébként, ha van valaki, akinek összejött a fizetés bankkártyával, ne kíméljen, ossza meg a tapasztalatait (pl.: milyen kártya, kibocsátó, stb.)

Üdv,

Zsolt

Ivan Frankovics
Ivan Frankovics  Identity Verified
Hungary
+ ...
Szeptemberi tapasztalat Jan 9, 2003

En tavaly szeptemberben fizettem elo, un. internetes kartyaval. Ez egy, az OTP altal kiadott papir alapu kartya. Elony, hogy csak a vasarlas idejere kell es erdemes ra penzt helyezni igy ha feltorik akkor sincs nagy gond (allitolag). Siman levette a zsét, semmu plusz ktg, sot ha jol emlekszem az atvaltasi arfolyam is kedvezo volt.

Ivan

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Penyelaras-penyelaras forum ini
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

platinum membership

Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio

Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »