Zdjęcia z Powwow ...:) Penyiaran jaluran : Araksia Sarkisian
|
Umieściłam wczoraj zdjęcia gdzie trzeba i czekam kiedy sie pojawią...:)
Magdo, may I ask you, jak długo trwa ten "proceder"? | | | Magda Dziadosz Poland Local time: 17:38 Ahli (2004) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ... Z reguły nie więcej niż 24h | Dec 14, 2003 |
chyba muszą przejść przez filtr, na wypadek gdybyśmy się np. na Pałłale rozbierali...:D
Szczerze mówiąc, nie wiem jak to jest, ale do tej pory pokazywały się zawsze po paru godzinach - trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że dziś niedziela, a na serwerach prozowych to nawet niedziela rano...
HTH
Magda | | | leff Local time: 17:38 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ... Untuk memperingati Przecież wszystko wiadomo | Dec 14, 2003 |
Magda Dziadosz wrote:
chyba muszą przejść przez filtr, na wypadek gdybyśmy się np. na Pałłale rozbierali...:D
To chyba wyjaśnia dlaczego ich jeszcze nie ma. Trzeba było nie fotografować tego baraszkowania na kanapach. | | | Araksia Sarkisian Poland Local time: 17:38 Bahasa Armenia hingga Bahasa Poland + ... TOPIC STARTER Dzięki, Magdo..! Teraz ghozumiem...:) | Dec 14, 2003 |
Magda Dziadosz wrote:
....
Już wiem! Następnym razem zdjęcia wyszlę przed powwowem! Co wy na to? Hi-hi-hi! | |
|
|
Araksia Sarkisian Poland Local time: 17:38 Bahasa Armenia hingga Bahasa Poland + ... TOPIC STARTER Nie doceniasz mojej ostrożności, Leszku?...:) | Dec 14, 2003 |
leff wrote:
... Trzeba było nie fotografować tego baraszkowania na kanapach. 
Ja i tak i owak wycinałam wszystkie wątpliwe sceny, ale ich było tak dużo, że może i coś tam prześlizneło się....:)
No nic, jak Magda mówi 24..., to poczekamy jeszcze...:) | | | lim0nka United Kingdom Local time: 16:38 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland
Nie wiem, czy wszysstkie, bo cenzura mogła coś przechwycić, ale coś się pokazało. | | | maciejm Poland Local time: 17:38 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ...
Chciałbym tą drogą podziękować wszystkim za przemiłe spotkanie. Przepraszam,że dopiero teraz, ale padł mi komputer na amen i stały dostep do sieci bedę miał pewnie dopiero po Nowym Roku.
Życzę wszystkim Wesołych Świąt i wiele, wiele szczęścia w Nowym Roku.
Maciek | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Zdjęcia z Powwow ...:) Trados Studio 2022 Freelance |
---|
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
| CafeTran Espresso |
---|
You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |