A Świstak siedzi i liczy pytania... Penyiaran jaluran : Andrzej Lejman
| Andrzej Lejman Poland Local time: 07:17 Bahasa Jerman hingga Bahasa Poland + ...
Z mieszanymi uczuciami obserwuję aktywność Świstaka, który musi poświęcać sporo czasu i energii na liczenie pytań.
Fakt, przyszła seria. Pytania dotyczyły dość specyficznej dziedziny, bo nie każdy musi znać się na egzotycznej kuchni. Niemniej, nie było to tłumaczenie wysyłane po kawałku, nie były to pytania bzdurne - ktoś miał kłopot.
Świstaku, czy NAPRAWDĘ musisz mieć poczucie tej odrobiny władzy???
Jeżeli są chętni do udzielania odpowiedzi, pyt... See more Z mieszanymi uczuciami obserwuję aktywność Świstaka, który musi poświęcać sporo czasu i energii na liczenie pytań.
Fakt, przyszła seria. Pytania dotyczyły dość specyficznej dziedziny, bo nie każdy musi znać się na egzotycznej kuchni. Niemniej, nie było to tłumaczenie wysyłane po kawałku, nie były to pytania bzdurne - ktoś miał kłopot.
Jeżeli są chętni do udzielania odpowiedzi, pytania nie mają charakteru nadużycia, CZY TRZEBA SOBIE ZAWRACAĆ TYM GŁOWĘ?
Zostań w końcu dorosłym Świstakiem i daj sobie luz.
Z najlepszymi życzeniami noworocznymi
Andrzej ▲ Collapse | | | leff Local time: 07:17 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ... Untuk memperingati A Miś siedzi i ma za złe | Jan 4, 2004 |
Andrzej Lejman wrote:
Jeżeli są chętni do udzielania odpowiedzi, pytania nie mają charakteru nadużycia, CZY TRZEBA SOBIE ZAWRACAĆ TYM GŁOWĘ?
Zostań w końcu dorosłym Świstakiem i daj sobie luz.
Misiu, czy naprawdę muszę przypomnieć, kto złożył niegdyś taką propozycję dotyczącą osób zadających seryjne pytania?:
"- po którymś z rzędu pytaniu można zamiast odpowiedzi wysłać komentarz/sugestię zaprzestania.
- można wreszcie zablokować dostęp konkretnej osobie np. na tydzień, w przypadku recydywy 2 tygodnie etc."
Jeśli nie wiesz, to może zajrzyj tu: http://www.proz.com/kudoz/352514
Czy aż tak bardzo boli Cię, że to nie Ty podejmujesz decyzję, kogo blokować a kogo nie? Że dostęp nie jest blokowany według Twojego widzimisię tylko zgodnie z ustalonymi i przyjętymi zasadami?
Zostań w końcu dorosłym misiem i daj se luz. Bo Twoje insynuacje co do upojenia władzą i zapędów totalitarnych stają się już nudne. Jeśli uważasz, że źle pełnię swe funkcje, to zwróźć się do Henry'ego, żeby mnie odwołał i powołał Ciebie na moje miejsce.
pozdrawiam
Leszek | | | Andrzej Lejman Poland Local time: 07:17 Bahasa Jerman hingga Bahasa Poland + ... TOPIC STARTER Drogi Świstaku, | Jan 4, 2004 |
Ja po prostu tego NIE ROZUMIEM. Wszystko staje się dużo bardziej zrozumiałe, gdy chodzi o ewidentne nadużycia, natomiast w przypadku takich pytań, jak dzisiaj, mój misiowy rozumek tego nie ogarnia.
Coś jednak musi być na rzeczy, skoro ktoś zadaje sobie trud liczenia NAPRAWDĘ NIESZKODLIWYCH I NIEMAJĄCYCH CECH NADUŻYCIA PYTAŃ.
Dlatego też ponawiam mój apel - jeżeli nikomu INNEMU to nie przeszkadza, NIE INGERUJ.
To chyba bardzo proste rozwiązanie.
Pozdrawia... See more Ja po prostu tego NIE ROZUMIEM. Wszystko staje się dużo bardziej zrozumiałe, gdy chodzi o ewidentne nadużycia, natomiast w przypadku takich pytań, jak dzisiaj, mój misiowy rozumek tego nie ogarnia.
Coś jednak musi być na rzeczy, skoro ktoś zadaje sobie trud liczenia NAPRAWDĘ NIESZKODLIWYCH I NIEMAJĄCYCH CECH NADUŻYCIA PYTAŃ.
Dlatego też ponawiam mój apel - jeżeli nikomu INNEMU to nie przeszkadza, NIE INGERUJ.
To chyba bardzo proste rozwiązanie.
Pozdrawiam ze Stumilowego Lasu
Andrzej ▲ Collapse | | | Magda Dziadosz Poland Local time: 07:17 Ahli (2004) Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ... Ta sprawa zadyskutowana została już chyba na śmierć | Jan 4, 2004 |
i to na wielu forach, nie tylko w sekcji PL.
Andrzeju, nie jesteś tu sam, jeśli coś nie przeszkadza Tobie, to nie znaczy, że nie przeszkadza NIKOMU.
Ponieważ obowiązujące zasady są wszystkim znane, proponuję temat zamknąć - chyba, że ktoś wymyśli jakiś nowe, rewolucyjne rozwiązanie, które zadowoli wszystkich - wówczas proszę otworzyć nowy wątek.
Magda
Moderator Forum | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » A Świstak siedzi i liczy pytania... TM-Town |
---|
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business
Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.
More info » |
| Protemos translation business management system |
---|
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |