Halaman dalam topik: < [1 2 3] | XVI przekrojowy konkurs translatorski Penyiaran jaluran : lim0nka
| lim0nka United Kingdom Local time: 14:26 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland TOPIC STARTER Ja tu nie mam nic do powiedzenia. | Dec 10, 2003 |
Anna Bittner wrote:
A co byś powiedział na konkurs w parze DE-PL???
Lim0nka się chyba zgodzi...
Ania
Wygrałaś konkurs, masz prawo zorganizować następny, ale parę językową i zasady określasz sama.
Fajnie, że wreszcie ruszy jakiś konkurs w parze niemieckiej, bo na razie tylko trwały na ten temat dyskusje. A konkurs z agnielskiego też będzie miał kto zorganizować. Kasia Chmiel zapowiadała się na styczeń, youngling jeszcze się nie wypowiedziała, ale jest przecież jeszcze leff, który na razie znów robi wszystko, żeby się z tego wymigać, albo przynajmniej organizować go jak najpóźniej.
[Edited at 2003-12-10 19:08] | | | leff Local time: 15:26 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ... Untuk memperingati Bo leff bardzo zapracowany jest | Dec 10, 2003 |
lim0nka wrote:
jest przecież jeszcze leff, który na razie znów robi wszystko, żeby się z tego wymigać, albo przynajmniej organizować go jak najpóźniej.
przez różnych marketingowców. Ale na szczęście młodych i ochoczych laureatek nie brakuje. Nawet lim0nka ma jeszcze jakieś zaległe konkursy! | | | Dorota Cooper United Kingdom Local time: 14:26 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ... ja jeszcze nie gratulowałam!! | Dec 10, 2003 |
Więc... nie zaczyna się zdania od "więc", ale nic to... Więc gratuluję, ledwo dobywając głosu z osłabłej z wrażenia krtani! Ojej jestem laureatką.. no no.
To podobno ja jestem chętna zrobić nowy konkurs? Ratunku!!
Chociaż... Może być para PL>Frisian? To by mi się nawet przydało | | | leff Local time: 15:26 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ... Untuk memperingati Jest i nasza debiutantka ;-) | Dec 10, 2003 |
youngling wrote:
To podobno ja jestem chętna zrobić nowy konkurs?
Zgadza się
Ratunku!!
Nie licz na to...
Może być para PL>Frisian?
Nie!!!
lim0nka trochę namieszała. To nie jest tak, że zwycięzca dowolnie obiera parę językową. To jest konkurs EN-PL i laureatki są wyłącznie nasze!!
Konkursy w innych parach językowych mogą sobie być, ale tylko obok, a nie zamiast naszego*. Tak więc Aniu, możesz organizować konkurs DE-PL, ale nie zwalnia Cię to z zaszczytu organizacji konkursu EN-PL. Podobnie jak konkurs PL-Frisian nie ujmuje zaszczytu u youngling.
A gdybyście miały pytania, wątpliwości czy trudności ze zorganizowaniem konkursu, to zawsze możecie poprosić o radę bardziej doświadczonych w tej dziedzinie. Ja ze swej strony polecam lim0nkę
pozdrawiam
Leszek
* A co? Muszę dbać o swoją działkę językową!
[Edited at 2003-12-10 20:03] | |
|
|
Konkursy w innych parach językowych mogą sobie być, ale tylko obok, a nie zamiast naszego*. Tak więc Aniu, możesz organizować konkurs DE-PL, ale nie zwalnia Cię to z zaszczytu organizacji konkursu EN-PL.
Ale konkursu DE-PL jeszcze nie było a ja bym zaczęła tradycje, więc to jakby podwójne zadanie, prawda?? Poza tym nie spieszy mi się do kompromitacji na polu angielskojęzycznym! No chyba, że poczekacie aż się n... See more Konkursy w innych parach językowych mogą sobie być, ale tylko obok, a nie zamiast naszego*. Tak więc Aniu, możesz organizować konkurs DE-PL, ale nie zwalnia Cię to z zaszczytu organizacji konkursu EN-PL.
Ale konkursu DE-PL jeszcze nie było a ja bym zaczęła tradycje, więc to jakby podwójne zadanie, prawda?? Poza tym nie spieszy mi się do kompromitacji na polu angielskojęzycznym! No chyba, że poczekacie aż się na tyle douczę:D
Ania
zawsze możecie poprosić o radę bardziej doświadczonych w tej dziedzinie. Ja ze swej strony polecam lim0nkę
Lim0nka już mi wielu pomocnych rad udzieliła!
A przechodząc do strony praktycznej to ja raczej konkurs dopiero po świetach bym zorganizowała, bo przed to się czasowo nie wyrobię.
Ania ▲ Collapse | | | leff Local time: 15:26 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland + ... Untuk memperingati Możemy ogłosić moratorium | Dec 10, 2003 |
Anna Bittner wrote:
A przechodząc do strony praktycznej to ja raczej konkurs dopiero po świetach bym zorganizowała, bo przed to się czasowo nie wyrobię.
Ania
Na przykład do 3 stycznia. Teraz wszyscy będą mieć gorący okres - pałłał, Święta, Sylwester. A jeszcze trzeba mieć czas wytrzeźwieć. | | |
Na przykład do 3 stycznia. Teraz wszyscy będą mieć gorący okres - pałłał, Święta, Sylwester. A jeszcze trzeba mieć czas wytrzeźwieć. [/quote]
Nie ma sprawy!
Ania | | | lim0nka United Kingdom Local time: 14:26 Bahasa Inggeris hingga Bahasa Poland TOPIC STARTER
Sprawa konkursu niemieckiego ustalona.
To teraz jeszcze niech leff, youngling i Kasia Chmiel ustalą między sobą, kto od 3 stycznia organizuje konkurs w sekcji angielskiej. | | | Halaman dalam topik: < [1 2 3] | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » XVI przekrojowy konkurs translatorski Anycount & Translation Office 3000 |
---|
Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
| LinguaCore |
---|
AI Translation at Your Fingertips
The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |